Ontdek in 90 min de 3 meest voorkomende voedingstriggers van eczeem bij kinderen

In deze masterclass leer je:

Als jij helemaal klaar bent met het opvolgen van het zoveelste advies zonder resultaat en meer wilt weten over de dieperliggende oorzaken waarmee je wél resultaat behaald, dan is deze masterclass voor jou!

Het enige wat je hoeft te doen is je naam en emailadres achter te laten zodat ik je alle informatie kan toesturen om de masterclass gratis te volgen.

Deze masterclass is WEL voor jou als je:
Deze challenge is NIET voor jou als je:
Mijn naam is Laura Rebel,

Orthomoleculair therapeut (MBOG) & huidexpert en ik doe niets liever dan het ontcijferen van chronische huidproblemen met behulp van (regulier) labonderzoek. Met mijn 1-op-1 programma’s (Kids E(x)czeem & Skinprovement) heb ik sinds 2018 meer dan 600 volwassenen en kinderen geholpen.

Als ervaringsdeskundige met chronische huid- en darmklachten weet ik als geen ander hoe frustrerend het is om jarenlang dingen te proberen die niet werken… Mijn huid- en darmklachten zijn onder controle. En dat gun ik jou en je kindje ook!

Dit zeggen anderen over mij…

Wil jij het geheim achter mijn methode weten en zien welke dieperliggende oorzaken er aan de basis van het eczeem van jouw kindje kunnen liggen? Schrijf je dan in voor deze Masterclass! Er zijn slechts 100 plekken beschikbaar. Meld je daarom hier aan.