KIDS E(X)CZEEM PROGRAMMA

Je kijkt met een gebroken hart naar je kind. De jeuk is ondraaglijk geworden. Je kijkt wanhopige ogen aan. De pijn en ongemak spreken boekdelen. Jouw moederhart huilt. Waarom gebeurt dit? En waarom krijg je het eczeem maar niet onder controle?

Je loopt verslagen het ziekenhuis uit na het zoveelste gesprek met de arts. Het advies: “hormoonzalf verhogen”. Je voelt aan alles dat dit niet de oplossing is. Jullie hebben dit al zo vaak geprobeerd. Het gaat een periode goed. Je stopt. En het circus begint weer van voor af aan. Je kunt hier toch niet eeuwig mee doorgaan?

De wekker gaat en je bent volledig gesloopt. Het was een helse nacht. Je hebt ieder uur gezien op de klok. Om het krabben te stoppen ben je maar naast het bedje gaan zitten. Wanneer houdt dit ooit op? Je sleept jezelf uit bed en start als eerste met het wassen van het beddengoed.

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS…

Je vanaf nu af aan naar een onbezorgd, vrolijk en energiek kind kunt kijken? Iedere dag opnieuw. Een kind dat weer kan deelnemen aan alle normale dagelijkse dingen en geniet van het leven met een gladde en rustige huid.

Je nooit meer hormoonzalf hoeft te smeren? En je antwoorden krijgt op vragen die je niet beantwoord krijgt in het ziekenhuis. Zodat je met een holistische aanpak van binnenuit de huid van jouw kind weer tot rust brengt. Jeukvrij. Pijnvrij.

Jullie eindelijk weer nachten kunnen doorslapen? Stel je eens voor hoeveel energie en tijd er dan over zou blijven voor het ondernemen van leuke dingen.

Dat is mogelijk met…
Het Kids E(x)czeem Programma. In 6 maanden werken we online via een helder stappenplan in 4 consulten toe naar een gezonde, jeukvrije en pijnvrije huid. Aangevuld met laboratoriumonderzoek om de oorzaak van het eczeem in kaart te brengen.

NA DEZE 6 MAANDEN

• Voelt en ziet de huid van jouw kind er tot wel 90% rustiger uit
• Is de pijn en/of jeuk zichtbaar afgenomen
• Blijft er weer tijd en energie over voor leuke dingen
• Is de stress om jouw kind en zijn/haar huid enorm afgenomen

JOUW (SK)INVESTMENT

Voor € 1297,- (excl. labonderzoek en supplementen) verbeteren we binnen 6 maanden de huid van jouw kind tot wel 90%. Het programma betaal je 100% voorafgaand aan het eerste consult, of in 6 deelbetalingen van € 225. 

DEZE TEVREDEN CLIENTEN GINGEN JE VOOR

Herve

2 jaar (Eczeem)

Ons jongste zoontje Hervé kreeg enkele weken na de geboorte last van rode...
Ons jongste zoontje Hervé kreeg enkele weken na de geboorte last van rode vlekken op z’n wangen. Naarmate hij ouder werd en startte bij de kinderopvang, werd zijn huidje schilferig en begon dit enorm te jeuken. Hij moest erg krabben tot bloedens toe, waardoor hij heel onderbroken sliep. Hij was ook erg vaak ziek (duidelijk veel meer dan onze oudste) en kreeg wekenlange nachtelijke hoestbuien na elke verkoudheid. Na consulten bij onze huisarts, allergologen, dermatologen en kinderartsen, merkten we amper verbetering op. De hormoonzalven, die we liever niet smeerden maar enkel gebruikten bij uiterste nood, bleken na een tijd ‘uitgewerkt’. We gingen zelf op zoek naar andere opties en we volgden instinctief verschillende diëten en gaven hem een kuur probiotica. Dat laatste leek eindelijk de ergste ontsteking weg te halen van z’n wangen. Het idee dat het dus in zijn darmflora te zoeken was, werd hierbij bevestigd. Hierdoor kwam ik na een zoektocht uit bij Laura en had meteen vertrouwen in haar aanpak. Gesteund met duidelijk laboratorisch onderzoek van de stoelgang, maakte ze een persoonlijk plan op voor Hervé. Na enkele weken stuurde ze bij op basis van zijn vooruitgang. Er kwam al snel verandering in z’n huid én gezondheid. Het (nachtelijk) hoesten is intussen voorbij, hij slaapt door, is veel vrolijker, ontwikkelt plots in een razendsnel tempo, hij is veel minder ziek én z’n huid sterkte langzaam maar zeker aan. Op dit moment is hij eczeemvrij en had hiervoor geen medicinale zalven nodig, enkel de adviezen van Laura. We zijn Laura zo ontzettend dankbaar voor haar hulp. Na twee jaar zoeken is er een eindelijk een gevoel van opluchting. Het feit dat Laura grondig aan de slag gaat en heel persoonlijk werkt vanuit een passie voor haar vak, is werkelijk een grote meerwaarde. Bedankt!

Owen

6 jaar (Eczeem)

Naast chronisch eczeem had ons zoontje ook problemen met zijn ontlasting. De grootste...
Naast chronisch eczeem had ons zoontje ook problemen met zijn ontlasting. De grootste gezondheidswinst die het programma ons heeft opgeleverd is een eczeemvrije huid, zonder gebruik van hormoonzalf en ook een jongetje dat letterlijk en figuurlijk goed in zijn vel zit. Laura haar methode is persoonlijk, op maat gemaakt en deskundig. Daarnaast krijg je handvatten mee hoe je om moet gaan met een flare-up. Ik heb door Laura mijn zoontje ook beter leren kennen op het gebied van voeding en zijn gezondheid. Laura luistert wel naar je als ouder en kijkt naar een persoon als geheel en belicht alle aspecten om vervolgens een op maat gemaakt advies te geven. Nogmaals Laura: Bedankt dat jij ervoor hebt gezorgd dat ik weer een onbezorgd jongetje in huis heb rondlopen, die niet ’s nachts wakker wordt van helse jeukaanvallen en helemaal onder het eczeem zit van top tot teen. En dit betekent automatisch ook rust binnen ons gezin en weer ruimte voor vrolijkheid, blijdschap en onbezorgdheid. Bedankt dat ik weer een jongetje heb die niet wordt belemmerd in al zijn doen en laten door de pijn, jeuk en schaamte van zijn eczeem. Bedankt dat je naar ons hebt geluisterd als ouders, een hart onder de riem stak als we even in zak en as zaten vanwege een tegenslag. En tot slot bedankt voor de handvatten die je ons hebt gegeven die ervoor zorgen dat wij weten hoe we om moeten gaan, mocht er een flare-up komen. Blijf doorgaan met je goede werk want het is echt nodig!

Suus

3 jaar (Constitutioneel eczeem & allergieën)

Suus had (zoals door de dokter omschreven) ernstig eczeem met regelmatige “uitbraken"...
Suus had (zoals door de dokter omschreven) ernstig eczeem met regelmatige “uitbraken”. Dit in combinatie met allergieën voor pinda, ei en noten. Suus heeft vanaf drie maanden oud hormoonzalf voorgeschreven gekregen, iets waar wij als ouders grote moeite mee hadden. Tijdens “uitbraken” was het advies om 7 dagen te smeren en dan per week een dag af te bouwen. Waarbij wij soms na zeven weken alweer bijna opnieuw met de hoge frequentie moesten smeren omdat haar eczeem dan weer verergerde. Gedurende het traject (en nu ook nog) bij Laura smeerden we nog sporadisch hormoonzalf, dit is op de momenten dat we echt geen andere mogelijkheid zien. Maar zelfs dan is dit met een maximum van 2 dagen waarna we al kunnen stoppen. Voor ons een onwijze winst. Naast het verminderen van de hormoonzalf hebben wij vooral een hele positieve ontwikkeling gezien bij Suus. Ze zit letterlijk beter in haar vel, ze is blijer, opener in contact maar ook konden wij haar zindelijk laten worden zonder dat zij zich openkrabde, hebben we meerdere dagen in de vakantie kunnen zwemmen, kunnen wij Suus onbezorgd twee keer per week in bad doen en kan zij kleding dragen waarbij haar armen/benen bloot zijn. En dat voor het eerst… en allemaal door de tussenkomst van Laura. Voor het traject van Laura hebben wij zowel medisch als alternatief geprobeerd om het te doorbreken. Dit zonder gewenst resultaat. Laura is vanaf het begin af aan eerlijk geweest over wat zij kon bieden. Ook voor haar was het een uitdaging. Gedurende haar betrokkenheid is Laura continu op zoek gegaan naar de onderliggende problemen. Dit in plaats van symptoombestrijding. Al gaandeweg kwam er een lichtpuntje en zagen wij de verandering. Laura heeft ons hierin begeleid door zich open te stellen, te informeren en vooral door te vragen. Wij zijn onwijs blij dat wij (via via) getipt zijn over Laura haar expertise. Wij gunnen ieder ander deze vorm van begeleiding en zorg, want het is echt gebleken dat er zoveel meer kan dan alleen het bestrijden van symptomen. We zijn onwijs blij met het resultaat en gunnen iedere andere ouder en kind dit. Want wie wil nou niet dat zijn kind zo onbezorgd als mogelijk op kan groeien? Laura, uit de grond van ons hart, bedankt!
Dumphy
Lees verder
Ik had Healthy Rebel als tip doorgekregen van een kennis. Eerlijk gezegd dacht ik, daar gaan we weer, heb alles al geprobeerd, waarom zou dit wel helpen? Ik besloot om toch te gaan, al had ik geen verwachtingen...
Noortje
Lees verder
Afgelopen juni 2020 ben ik voor het eerst in Laura’s praktijk geweest. Al vijf jaar lang had ik last van Acne over mijn gehele gezicht. Na een aantal maanden waarin ik een streng voedingsschema volgde en ik de juiste...
Lisanne
Lees verder
Ik loop al vanaf mijn 12de met darmklachten en ben hier meerdere malen voor bij de huisarts geweest. Helaas kreeg ik altijd te horen het is PDS en leer er maar mee leven. Bij mij werden de pijnaanvallen steeds erger...
Vorige
Volgende