SKINPROVEMENT PROGRAMMA

Je kijkt in de spiegel en doet voor de vijfde keer een make-up check. Heb je echt alle onzuiverheden weggewerkt? Is er echt niets meer zichtbaar? Het laatste wat je wilt is dat je ze weer voelt kijken. Naar je huid. In plaats van naar jou.

Vandaag is niet jouw dag. En gisteren eigenlijk ook al niet. Je weet niet wat het is, maar deze periode is een aanslag op je huid! Was het het eten van gisteren? Of misschien dat extra glaasje wijn? Of toch een beetje te veel hooi op je vork de afgelopen tijd? Je Googled er ongemerkt weer uren op los. Zonder resultaat. Het antwoord heb je nog steeds niet gevonden.

“Nou, dat valt toch allemaal best wel mee?” De grond zakt onder je voeten vandaan. En eigenlijk is dit niet de eerste keer dat je een dergelijke reactie krijgt wanneer je je onzekerheden en frustraties deelt. Zal iemand ooit begrijpen hoe jij je voelt? Hoezeer jij je schaamt voor je huid en hoeveel frustratie jouw huidprobleem je dagelijks geeft.

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS…

Je alleen nog maar in de spiegel hoeft te kijken om te zien hoe mooi je bent? En hoe niet alleen jouw huid, maar ook jij straalt. En dat het verbergen van jouw huidprobleem verleden tijd is.

Je antwoorden krijgt op al die vragen waar je zelf nooit het antwoord op hebt gevonden? Dat de oorzaak van jouw huidprobleem eindelijk zichtbaar wordt. En je deze ook heel gericht kunt gaan oplossen.
Jouw huidprobleem écht gaat meevallen. Omdat er steeds minder zichtbaar is waar jij je onzeker over voelt. Of voor schaamt. En dat jouw dagelijkse frustratie plaatsmaakt voor een relaxt gevoel.

Dat is mogelijk met
Het Skinprovement Programma. In 5 maanden tijd werken we online via een helder stappenplan, maandelijkse Q&A momenten (per mail), 1 op 1 sessies en een online academy toe naar een gezonde, rustige en mooie huid. Aangevuld met laboratoriumonderzoek om de oorzaak van jouw huidprobleem in kaart te brengen.

NA DEZE 5 MAANDEN…

• Voelt en ziet je huid er tot wel 90% rustiger uit
• Is de pijn en/of jeuk voelbaar afgenomen
• Durf je weer te vertrouwen op je huid, lichaam & jezelf
• Voel je geen stress meer als je in de spiegel kijkt
• Ben je minder obsessief bezig met jouw huidprobleem en hou je tijd over voor leuke dingen
• Heb je de eerste grote stappen gezet om jouw eeuwige frustratie te doorbreken

JOUW (SK)INVESTMENT

Voor € 1497,- (excl. labonderzoek en supplementen) verbeteren we gedurende 5 maanden jouw huid tot wel 90%.
Het programma betaal je 100% voor het eerste consult

DEZE TEVREDEN CLIENTEN GINGEN JE VOOR

Noortje

(Acne)

Afgelopen juni 2020 ben ik voor het eerst in Laura’s praktijk geweest. Al vijf jaar...
Afgelopen juni 2020 ben ik voor het eerst in Laura’s praktijk geweest. Al vijf jaar lang had ik last van acne over mijn gehele gezicht. Na een aantal maanden waarin ik een streng voedingsschema volgde en ik de juiste supplementen slikte, zag ik mijn gezicht langzaam veranderen. Ik blijf gevoelig voor Acne, maar het is zo fijn om te zien dat mijn huid nu in balans is. Dat maakt voor mij Laura Rebel ook zo uniek. Er worden geen wondermiddeltjes aan je voorgeschreven waarmee je huidprobleem opeens verdwijnt, maar je wordt eigenlijk getraind om je huid te leren kennen. Wat heeft je huid nodig en hoe kan ik mijn huid daarin ondersteunen? En wanneer je dat begrijpt, voel je je opeens zo zelfverzekerd. Ik zal Laura Rebel dan ook aan iedereen aanraden. Het maakt je wijzer en sterker.

Stephan

Stephan (Eczeem / PDS)

Ik ben bij Laura terecht gekomen via social media nog voordat ik...
Ik ben bij Laura terecht gekomen via social media nog voordat ik acute problemen ervaarde. Heel toevallig dus of misschien wel meant to be. Ik heb uiteindelijk bij Laura aan de bel getrokken toen ik enorm veel uitslag had op mijn handen en het alsmaar erger werd. Door de sessies met Laura ben ik veel kritischer gaan kijken naar wat ik in mijn lichaam stop en heb ik mij intensiever bezig gehouden met kennis opdoen over gezond leven. Hierdoor ben ik ook dagelijks gaan vasten. Laura heeft een hele fijne aanpak. Ze is recht doorzee, vertelt heel duidelijk wat je nodig hebt en hoe je het moet gebruiken en ze vertelt ook heel duidelijk waar je, qua voeding, vandaan moet blijven. Langzaam maar zeker zag ik dat mijn handen minder uitslag en irritatie vertoonden. En ik merkte dat mijn, meestal verstopte sinussen en benauwdheid afnam. Daarnaast merkte ik dat ik meer energie had en dat mijn energie veel helderder en kalmer was. Wat mij vertrouwen gaf in de aanpak van Laura was omdat zij zelf met huiduitdagingen heeft gekampt en zelf, door middel van scholing en het opdoen van kennis en ervaring, haar huid heeft hersteld. Ik zou Laura aanraden bij iedereen die last heeft van; huidirritaties, hormonale disbalans, darmklachten, benauwdheid, langdurig verstopte sinussen en energieke disbalans. Want grote kans dat dit komt door niet optimale voeding en een disbalans in je macro en vooral micro nutriënten. Want Laura weet hier enorm veel van en met het volgen van haar begeleiding is er een grote kans dat je er verlichting in vindt of het zelfs geneest.

Pim

(TSW & Eczeem)

Ik had last van rode uitslag over heel mijn lichaam, vreselijke jeuk en het fenomeen...
Ik had last van rode uitslag over heel mijn lichaam, vreselijke jeuk en het fenomeen TSW (Topical Steroid Withdrawal). De therapie heeft voor mij opgeleverd dat ik bijna geheel klachtenvrij ben! Mijn huid is zacht, de jeuk is enorm afgenomen en ik slaap weer goed en zit heel goed in mijn vel. Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uit gezien! Ik ben er nog niet maar maak nog steeds stappen en het is echt een proces waar ik doorheen moet. Wat de therapie bij Laura zo uniek maakt is dat er vooraf labonderzoek wordt gedaan. Alle triggers worden eruit gehaald, maar desondanks ben je verantwoordelijk voor je eigen succes. Ieder lichaam reageert natuurlijk anders maar door een hoop op te geven heb ik in 4 maanden tijd echt een bizar mooi resultaat behaald. Laura heeft enorm veel kennis en expertise in huis. Een luisterend oor en vooral iemand die weet waar ze het over heeft. Heel deskundig en prettig in de omgang.
Dumphy
Lees verder
Ik had Healthy Rebel als tip doorgekregen van een kennis. Eerlijk gezegd dacht ik, daar gaan we weer, heb alles al geprobeerd, waarom zou dit wel helpen? Ik besloot om toch te gaan, al had ik geen verwachtingen...
Noortje
Lees verder
Afgelopen juni 2020 ben ik voor het eerst in Laura’s praktijk geweest. Al vijf jaar lang had ik last van Acne over mijn gehele gezicht. Na een aantal maanden waarin ik een streng voedingsschema volgde en ik de juiste...
Lisanne
Lees verder
Ik loop al vanaf mijn 12de met darmklachten en ben hier meerdere malen voor bij de huisarts geweest. Helaas kreeg ik altijd te horen het is PDS en leer er maar mee leven. Bij mij werden de pijnaanvallen steeds erger...
Vorige
Volgende