DEZE CLIENTEN GINGEN JOU VOOR

Nicolette

(Eczeem / Contactallergie)

"Mijn handen waren helemaal stuk van het eczeem. Dit was zo..."

“Mijn handen waren helemaal stuk van het eczeem. Dit was zo heftig omdat ik in de beginperiode van corona heel netjes mijn handen ontsmette, alleen daar kreeg ik eczeem van. Dat verergerde doordat ik acrylnagels liet zetten zonder te weten dat ik daar allergisch voor ben. Mijn handen zijn nu genezen omdat ik de therapie van Laura heb gevolgd. Mijn gezondheidswinst is dat ik nu weet wat ik wel en niet kan eten en welke supplementen ik moet nemen om een gezonde huid te houden. Wat Laura haar aanpak uniek maakt is de persoonlijke begeleiding en de interesse die ze in je toont en daar haar therapie op afstemt. Ze gaat ervoor om je te helpen.”

Stephan

(Eczeem / PDS)

Ik ben bij Laura terecht gekomen via social media nog voordat ik...
Ik ben bij Laura terecht gekomen via social media nog voordat ik acute problemen ervaarde. Heel toevallig dus of misschien wel meant to be. Ik heb uiteindelijk bij Laura aan de bel getrokken toen ik enorm veel uitslag had op mijn handen en het alsmaar erger werd. Door de sessies met Laura ben ik veel kritischer gaan kijken naar wat ik in mijn lichaam stop en heb ik mij intensiever bezig gehouden met kennis opdoen over gezond leven. Hierdoor ben ik ook dagelijks gaan vasten. Laura heeft een hele fijne aanpak. Ze is recht doorzee, vertelt heel duidelijk wat je nodig hebt en hoe je het moet gebruiken en ze vertelt ook heel duidelijk waar je, qua voeding, vandaan moet blijven. Langzaam maar zeker zag ik dat mijn handen minder uitslag en irritatie vertoonden. En ik merkte dat mijn, meestal verstopte sinussen en benauwdheid afnam. Daarnaast merkte ik dat ik meer energie had en dat mijn energie veel helderder en kalmer was. Wat mij vertrouwen gaf in de aanpak van Laura was omdat zij zelf met huiduitdagingen heeft gekampt en zelf, door middel van scholing en het opdoen van kennis en ervaring, haar huid heeft hersteld. Ik zou Laura aanraden bij iedereen die last heeft van; huidirritaties, hormonale disbalans, darmklachten, benauwdheid, langdurig verstopte sinussen en energieke disbalans. Want grote kans dat dit komt door niet optimale voeding en een disbalans in je macro en vooral micro nutriënten. Want Laura weet hier enorm veel van en met het volgen van haar begeleiding is er een grote kans dat je er verlichting in vindt of het zelfs geneest.

Ivana

(Rosacea / PDS)

Ik had last van acne, roodheid in mijn gezicht (rosacea), buik en...
Ik had last van acne, roodheid in mijn gezicht (rosacea), buik en darmklachten zoals een opgeblazen buik en krampen. Hierdoor was ik altijd al erg onzeker over mijn huid. Vooral de bultjes en de vurige roodheid in mijn gezicht. En merk dat dat al zoveel verminderd is. Het is niet meer vurig en de bultjes/ontstekingen zijn er haast niet meer. Ook voor mijn buik en darmen heeft het veel goed gedaan. Door de supplementen en het juiste eetpatroon heb ik geen klachten meer. Gelijk toen ik binnenkwam had ik een heel fijn en vertrouw gevoel bij Laura. Heel vaak is het zo dat je van het kastje naar de muur wordt gestuurd maar zij denkt echt goed mee. Voelde mij zelf heel belangrijk en dat ze echt ervoor wilde zorgen dat mijn klachten zouden verbeteren/verdwijnen. Ze geeft daarom ook bijpassend aan de klachten een goed advies. Wat ik vooral heb gemerkt is dat ik mij heel welkom voelde. Iedereen die bij Laura komt, komt met een klacht die ze opgelost willen hebben. Laura luistert naar je en gaat gelijk voor je aan de slag. Ik vond de gesprekken daarom ook heel fijn. Ze pakt het probleem aan bij de bron en laat zien hoe het verbeterd kan worden. Ik zou haar daarom zeker bij andere aanbevelen. Kan niets anders zeggen dan dat ik heel erg blij ben met het eindresultaat.

Andrea

(Acne / PDS)

Ik heb al jaren last van acne en had voor mijn gevoel ongeveer alles al...
Ik heb al jaren last van acne en had voor mijn gevoel ongeveer alles al geprobeerd qua producten, behandelingen, supplementen en voeding, maar helaas zonder resultaat. Ik had steeds het gevoel dat ik aan symptoombestrijding deed, maar dat ik de oorzaak van mijn huidproblemen niet kon achterhalen. Daarnaast was ik altijd moe, had ik vaak last van mijn buik en was mijn energielevel heel erg laag. Al na een paar weken, merkte ik dat ik veel meer energie kreeg en dat ik ook veel minder last had van buikklachten. Ik zat echt veel beter in mijn vel! Aan mijn huid merkte ik intussen van alles, dan ging het beter, dan weer wat slechter, maar ik merkte wel veranderingen. Nu zo’n 9 maanden na de start van de therapie, zie ik dat mijn huid echt structureel rustiger geworden is. En als mijn huid toch wat onrustig is, gaat dit veel sneller weer weg en kan ik de oorzaak ook bijna altijd aanwijzen. Een wereld van verschil! Laura biedt een therapie op maat aan, gebaseerd op jouw specifieke situatie en baseert al haar adviezen op concrete testresultaten. Zodat je ook de juiste suppletie voor jouw probleem gebruikt en je ook heel duidelijk krijgt welke voedingstoffen eventueel jouw probleem veroorzaken. Met de aanpak van Laura behaal je echt structureel resultaat en je krijgt duidelijk inzicht in de oorzaak van jouw (huid)probleem. Daardoor weet je ook na de therapie wat voor jou werkt en hoe je jouw huidprobleem onder controle kunt houden.

Maik

(Eczeem / Rosacea)

Mijn grootste zorg was een droge rode huid, waarbij ik niet kon plaatsen waar...
Mijn grootste zorg was een droge rode huid, waarbij ik niet kon plaatsen waar het vandaan kwam of wat ik er tegen kon doen. Mijn grootste winst is dat ik de huidirritatie kan ’sturen’ en het gehydrateerd genoeg kan houden, vanuit binnen en buiten. Laura verwoord in duidelijke taal waar het probleem zit en wat je er tegen kan doen. Na labonderzoek in bloed en ontlasting kan ze zien waar je lichaam behoefte aan heeft. En na een paar weken zie je en voel je ook verschil. Dit kan maar door een minimale aanpassing zijn. Ik zou Laura Rebel aanbevelen aan andere mensen omdat het jaren zoeken naar een oorzaak, binnen een paar weken te vinden is. Daarbij doorloop je met Laura een stappenplan die persoonlijk is en over de linie niet duur. Als je bedenkt wat je die jaren ervoor aan cremes, dermatologen of testen hebt gespendeerd ben je voordeliger uit en voelt mijn huid nu gebalanceerd en puur aan.

Madelon

(PDS / Onrustige huid)

Mijn darmen waren mijn grootste gezondheidsprobleem. Ik had enorm...
Mijn darmen waren mijn grootste gezondheidsprobleem. Ik had enorm veel last van diaree en krampen en daarnaast was mijn huid ook erg onrustig. Ik heb inzicht gekregen in wat mijn darmen zo onrustig maakte en dat dan ook echt uit bloed en ontlasting onderzoek ipv ‘gissen’ wat het zou kunnen zijn of bestempeld worden met PDS. Door die onderzoeken was ik best opgelucht dat ik helemaal niet allergisch ben voor bepaalde voeding en het was super fijn dat ik een keer gericht een dieet kon gaan doen om de candida af te doden en zo al vrij snel veel beter in mijn vel zat. Daarna werd mijn huid ook een stuk rustiger. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal wat betreft andere orthomoleculair therapeuten, maar vergeleken met andere alternatieve geneeswijzen zat voor mij het grote verschil in het bloed en ontlasting onderzoek wat mij heel veel inzicht en houvast gaf om gerichter een dieet te gaan volgen en daadwerkelijk verschil te merken. Ook het feit dat Laura zelf soortgelijke klachten heeft gehad gaf me veel vertrouwen in de kennis die Laura heeft. Daarnaast is ze een fijn persoon om mee te praten en stelde ze mij meteen heel erg op m’n gemak.

Brigitte

(PDS / Allergische reactie)

Ik had last van mijn darmen, vaak een opgeblazen gevoel in mijn buik en mijn...

Ik had last van mijn darmen, vaak een opgeblazen gevoel in mijn buik en mijn ontlasting verliep ook niet lekker. Bovendien had ik een energiegebrek, ik stond vaker moe en al uitgeblust op ‘s morgens…… ook had ik sinds een tijd last van een heftige allergische reactie op mijn gezicht en in mijn hals: rode vlekken die branden, jeuken en oogleden die opgezwollen en rood waren. Die allergie kwam gemiddeld één keer in de 2 weken opzetten.

Door Laura’s bekwame en gedegen onderzoek kwam naar voren dat ik een ‘leaky gut’ heb én een allergie. Door de therapie kan ik nu dagelijks goed en moeiteloos naar het toilet en voel ik dat mijn darmen een enorme oppepper hebben gekregen. Mijn buik is niet meer opgezet en ook heb ik meer energie gekregen en sta ik veel minder moe op als ik mijn dag begin. Mijn allergie is nog niet weg maar dankzij Laura kan ik er nu goed mee omgaan, ze schreef me supplementen voor waardoor ik het gevoel heb dat de reactie op mijn gezicht minder is en ik het beter onder controle kan houden.

Laura heeft door haar expertise en ervaring vrij snel door waar ze je bij en mee kan helpen….. ze onderzoekt door bloedonderzoek en ontlasting naar de disbalansen in je lichaam. Haar persoonlijke benadering is bovendien heel menselijk, vriendelijk en open waardoor je je heel prettig bij haar voelt en je nergens voor schaamt. Dat maakt haar in mijn ogen uniek! Ze wil je écht helpen en daar slaagt ze ook heel goed in!

In de eerste plaats raad ik Laura aan omdat ze een prettige en leuke persoonlijkheid heeft, ze naar je luistert en je met haar expertise en know-how vooruit helpt. Ze kan ervoor zorgen dat je je beter gaat voelen en dat je lichaam weer beter gaat functioneren. Ze weet na gedegen onderzoek waar je klachten vandaan komen én ze kan ze voor je oplossen mits je haar behandelplan volgt….. Laura helpt je je weer beter in je  vel te voelen!

Neeltje

(Eczeem / Rosacea)

Ik kwam bij Laura met een onrustige huid (Rosacea), vermoeidheidsklachten en...
Ik kwam bij Laura met een onrustige huid (Rosacea), vermoeidheidsklachten en darmproblemen. Door haar adviezen heb ik in korte tijd enorme vooruitgang geboekt. Mijn huid is veel meer in balans, ik heb meer energie en ik heb geen opgezette buik meer. Laura is een zeer kundige vrouw die tot op de bodem uitzoekt waar jouw klachten vandaan komen en adviezen geeft op maat. Ik raad haar dan ook zeer aan! Niet alleen om klachten te verminderen, maar ook om erger te voorkomen.

Daisy

(Onrustige huid & PDS)

Mijn 2 grootste klachten waren een onrustige huid en vaak een opgeblazen...
Mijn 2 grootste klachten waren een onrustige huid en vaak een opgeblazen buik. De therapie heeft mij vooral veel inzichten gegeven in wat wel en niet bij mij past. En daarnaast ook het leren om bepaalde signalen te herkennen. Hier wil ik dan ook mee verder gaan na het programma. Om zo toch beter naar de behoefte van mijn lichaam te luisteren. Mijn grootste gezondheidswinst is om niet meer elke dag een opgeblazen gevoel te hebben. Voor mij is deze vorm van therapie uniek omdat Laura veel ervaring heeft en ook de tijd neemt om met je mee te denken. Zelfs wanneer er (zoals bij mij) niet hele speciale dingen uit het labonderzoek naar boven komen, denkt Laura toch met je mee en kijkt ze verder naar het onderliggende probleem en de oplossing hiervoor.

Maxine

(PDS)

Ik had last van overgevoelige darmen, een opgeblazen gevoel,...
Ik had last van overgevoelige darmen, een opgeblazen gevoel, stemmingswisselingen en gewichtsissues. We hebben tot in de puntjes uitgezocht waar mijn intoleranties liggen. Ik ben enorm blij dat ik nu weet waardoor mijn klachten steeds (terug) komen. De combinatie van een orthomoleculaire benadering en de daadwerkelijke medische onderzoeken in het lab geven een compleet beeld waardoor je heel doelgericht te werk kan gaan. Dit geeft mij erg veel vertrouwen. Laura is zeer prettig als persoon. Ze geeft duidelijk en goed advies. Door eigen ervaringen weet ze ook wat je doormaakt en kan je daarom goed adviseren. Het fijne is dat de medische kant wordt onderzocht maar dat de oplossing in voeding wordt gezocht. Ik zou Laura bij iedereen aanbevelen!

Jet

(Rosacea)

Toen ik bij Laura kwam had ik last van rode vlekjes op mijn wangen. Door de dokter...
Toen ik bij Laura kwam had ik last van rode vlekjes op mijn wangen. Door de dokter werd ik gediagnosticeerd met Rosacea, hiervoor heb ik vervolgens een heleboel cremetjes gekregen maar niks hielp. Door haar kennis en ervaring heeft ze me goed kunnen helpen. Tijdens de consulten voel je je serieus genomen en na een tijdje merk je dat haar methode echt werkt. Door je een persoonlijk advies te geven waarbij ze gebruik maakt van verschillende supplementen kan ze ervoor zorgen dat je gezondheidsprobleem minder wordt. Langzamerhand verdwenen al mijn ontstekingen/vlekjes op mijn gezicht en door de supplementen ging ik me ook een stuk fitter voelen dan eerst. Laura is een lieve vrouw die tot op de bodem wil uitzoeken wat het probleem daadwerkelijk is en daarom raad ik haar zeker aan!

Jessica

(PDS & vermoeidheid)

Net als zoveel mensen liep ik al heel lang met darmklachten. Klachten zoals een...
Net als zoveel mensen liep ik al heel lang met darmklachten. Klachten zoals een opgezette buik, geen energie, vervroegde overgang, hersenmist en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ondanks dat ik al jaren bij een orthomoleculair therapeut heb gelopen en progressie heb geboekt, haalde ik niet de resultaten die ik wilde. Het gevoel dat het met voeding te maken had bleef. Ik liep aan het eind van mijn latijn en heb bij Laura aangeklopt. De eerste stap was een laboratorium onderzoek, waar Laura helemaal induikt en uitspit om vervolgens met een persoonlijk plan de problemen te gaan aanpakken. De darmen zijn zo complex dat je niet zomaar zelf de boel op de rit zet. Ik heb zoveel geleerd van Laura over voeding en de werking van de darmen. En na hard werken kan ik zeggen dat mijn energielevel van een 3 naar 7,5 is gegaan, ik weer slaap, geen opgezette buik meer heb, weer kan sporten en weet wat mijn lichaam nodig heeft om me goed te voelen. Ik ben Laura zo dankbaar en gun iedereen “een Laura.”

Carina

(PDS & Seborroïsch Eczeem)

Toen ik bij Laura kwam had ik vooral last van een opgeblazen buik en mijn...
Toen ik bij Laura kwam had ik vooral last van een opgeblazen buik en mijn hoofdhuid. Hier liep ik al jaren mee te worstelen en had al meerdere dingen geprobeerd. De therapie bij Laura gaf me vooral meer inzicht in waar het niet lekker loopt in mijn darmen, dus echt naar de oorzaak toe. En dat dus vanuit een holistisch perspectief, dat vond ik heel prettig. Laura neemt alles mee, ook je emotionele en mentale energie. We kwamen er samen achter dat mijn lichaam gebaat is bij simpel en vers eten, zonder poespas. Ik vond het heel fijn om met Laura te werken omdat ze echt naar mij als individu keek, geen one-size-fits all! Dat resoneert en past bij me. Ze heeft veel kennis en duikt echt helemaal in jouw persoonlijke casus om tot op de bodem te achterhalen wat niet lekker gaat en wat JIJ nodig hebt. Dankjewel!

Kirsten

(Acne)

Ik liep al een tijdje bij een huidtherapeut voor mijn acne, maar die behandelingen...
Ik liep al een tijdje bij een huidtherapeut voor mijn acne, maar die behandelingen pakten de oorzaak van mijn huidprobleem niet aan. En dus kwam ik bij Laura terecht. Uit de onderzoeken die we deden, kwamen allemaal dingen naar voren die verbeterd konden worden met supplementen en door mijn voeding aan te passen. Ik merkte in de eerste week al verschil; mijn stoelgang werd beter, en na twee maanden was ook mijn huid zichtbaar verbeterd. Die heeft er nog nooit zo rustig uitgezien. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Laura en ze heeft enorm veel kennis van zaken. Ze weet precies aan welke knoppen je moet draaien om het gewenste resultaat te bereiken. En het grappige is dat alles met elkaar te maken heeft, want ook mijn hormonen zijn nu meer in balans. Drie vliegen in één klap dus!

Saskia

(Huidveroudering)

Mijn grootste frustratie was veroudering van mijn huid ondanks intensieve...
Mijn grootste frustratie was veroudering van mijn huid ondanks intensieve (uitwendige) behandelingen en de inname van supplementen. Na een kuur van een aantal weken werd mijn huid zichtbaar beter, maar het resultaat verdween steeds weer na een aantal weken. Bij een collageenscan bleek dat ik nauwelijks collageen aanmaakte ondanks de uitwendige behandelingen en supplementen die ik nam. Door het Skinprovement Programma verbeterde mijn huid enorm. De uitwendige behandelingen sloegen nu wel aan. Wat ik ook merkte was een veel rustigere buik & darmen en had ik minder opvliegers omdat de oorzaak daarvan is weggenomen. De persoonlijke benadering, het meedenken en de passie waarmee Laura het probleem aanpakt zijn in mijn ogen uniek. Haar gedrevenheid en uitgebreide kennis maken dat ik haar absoluut aanraad.

Charlotte

(Eczeem)

Mijn grootste huidprobleem waren de eczeemklachten op mijn handen/vingers...
Mijn grootste huidprobleem waren de eczeemklachten op mijn handen/vingers/onderarmen/ellebogen. Later bleek dat dit zich met name uitte door de hoeveelheid stress die ik had, maar ook mijn voeding. Mijn eczeem is nu bijna echt zo goed als weg. Waar ik super blij mee ben omdat ik daardoor weer stapsgewijs mijn vak kan uitoefenen (schoonheidsspecialiste). Ook mijn voeding aanpassen en de daarbij horende supplementen werken echt. Eczeem is en blijft nou eenmaal een lastig huidprobleem en heeft enorm veel tijd en geduld nodig. In mijn geval was het daarom ook echt zoeken naar een speld in een hooiberg omdat ik dit huidprobleem nog nooit in mijn leven heb gehad. Ik ben daarom super trots en enorm blij hoe Laura mij hierbij heeft geholpen met haar kennis en adviezen. Laura heeft een hoop kennis van alles op het gebied van huidproblemen en de koppeling daaraan met voeding en de werking van de organen in het menselijk lichaam. Dit vind ik mooi om naar te luisteren en bijzonder hoe erg dat in verbinding staat met elkaar. Geef het een kans. Zo dacht ik er ook over. Dit was de laatste optie die ik nog niet had ervaren en het heeft gewerkt, waar ik nogmaals super blij en dankbaar voor ben.

Sem

(Eczeem)

Ik had erg veel last van eczeem waarbij ik erg vaak wonden maakte en ‘s avonds ...
Ik had erg veel last van eczeem waarbij ik erg vaak wonden maakte en ‘s avonds niet in slaap kon komen doordat ik maar bleef jeuken, ik ging er van uit dat dit iets was waar je maar mee moest leren leven omdat je dat van alle kanten hoort. Toen hoorde ik via via dat er ook zoiets was als een orthomoleculair therapeut die zich op een andere manier (dan ik gewend ben) inzet tegen mijn huidprobleem. Ik gaf dit een kans en het heeft mij enorm geholpen! Ik ben inmiddels van een groot deel van mijn wondjes af en slaap beter doordat ik nauwelijks meer jeuk heb. Van deze aanpak hoor je gewoonweg niet snel maar het is het meest effectieve geweest wat ik tot nu toe ooit heb geprobeerd, iedereen in mijn omgeving staat versteld van de resultaten. Het is een redelijke stap die je moet maken voordat je resultaat ziet maar dan heb je er ook daadwerkelijk profijt van. Daarom zou ik ook aan andere aanbevelen om zo’n mogelijkheid, mocht hij zich voordoen, met beide armen te pakken.

Noortje

(Acne)

Afgelopen juni 2020 ben ik voor het eerst in Laura’s praktijk geweest. Al vijf jaar...
Afgelopen juni 2020 ben ik voor het eerst in Laura’s praktijk geweest. Al vijf jaar lang had ik last van acne over mijn gehele gezicht. Na een aantal maanden waarin ik een streng voedingsschema volgde en ik de juiste supplementen slikte, zag ik mijn gezicht langzaam veranderen. Ik blijf gevoelig voor Acne, maar het is zo fijn om te zien dat mijn huid nu in balans is. Dat maakt voor mij Laura Rebel ook zo uniek. Er worden geen wondermiddeltjes aan je voorgeschreven waarmee je huidprobleem opeens verdwijnt, maar je wordt eigenlijk getraind om je huid te leren kennen. Wat heeft je huid nodig en hoe kan ik mijn huid daarin ondersteunen? En wanneer je dat begrijpt, voel je je opeens zo zelfverzekerd. Ik zal Laura Rebel dan ook aan iedereen aanraden. Het maakt je wijzer en sterker.

Dumphy

(Acne)

Ik had Laura Rebel als tip doorgekregen van een kennis. Eerlijk gezegd dacht ik, daar...
Ik had Laura Rebel als tip doorgekregen van een kennis. Eerlijk gezegd dacht ik, daar gaan we weer, heb alles al geprobeerd, waarom zou dit wel helpen? Ik besloot om toch te gaan, al had ik geen verwachtingen. Heb niks gezegd voordat Laura de meting deed, maar zag al snel dat waar ik dacht dat dingen vandaan kwamen, ook uit de test kwamen. Laura geeft je een goed gevoel en je kunt haar vertrouwen, ze wil en kan je echt helpen. Na de eerste afspraak heb ik naar aanleiding van de meting een aantal tips en supplementen meegekregen van Laura. Dit heb ik de 2 maanden daarna erg serieus genomen en zag meteen al resultaat. Mijn huid werd direct een stuk rustiger. Toen ik na 2 maanden voor controle terugkwam voor de vervolgmeting hadden haar tips + supplementen zo goed geholpen dat al mijn waardes weer in balans waren – ik hoefde zelfs niet meer terug te komen! Nu, meer dan een half jaar later gaat het super goed en ben ik blij dat ik bij Laura terecht ben gekomen.

Michelle

(PDS)

Ik had hele erge darmklachten en dit beïnvloede mijn leven zo erg dat ik er iets...
Ik had hele erge darmklachten en dit beïnvloede mijn leven zo erg dat ik er iets aan wilde gaan doen. Toen kwam ik via via bij Laura terecht. De therapie heeft mij heel veel gebracht, na alle onderzoeken die wij samen gedaan hebben weet ik nu wat ik wel en niet mag eten. Hierdoor zit ik weer zoveel beter in mijn vel, en voel ik mij weer goed en gezond. De grootste gezondheidswinst is dat ik mij weer goed in mijn vel voel! Laura neemt de tijd voor je, luistert naar je en vraagt door tot ze genoeg weet en daar iets mee kan doen. Ook geeft Laura je een vertrouwd gevoel om over je ‘probleem’ te praten en dat vond ik het aller fijnst! Laura neemt je serieus en luistert echt naar je. Tijdens de onderzoeken gaat ze net zo lang door tot ze het onderste uit de kan heeft en jij weer met een goed en fijn gevoel de deur uitgaat aan het eind van het traject.

Francis

(Psoriasis)

Ik kwam bij Laura omdat ik psoriasis heb en al wist dat dit reageerde op koemelk, maar...
Ik kwam bij Laura omdat ik psoriasis heb en al wist dat dit reageerde op koemelk, maar het idee had dat er nog andere voeding van invloed zou kunnen zijn. Het bleek dat ik inderdaad een aantal intoleranties had. De aanpak van Laura spreekt mij erg aan omdat ze het wetenschappelijke combineert met heel goed luisteren en kijken naar de reactie van je lichaam. Ze maakt een advies, specifiek voor jou en dat wordt steeds geëvalueerd. Daarbij is ze ontzettend kundig, ze heeft veel kennis en ervaring, dat blijkt uit alles. Laura is rustig en luistert goed en is duidelijk in haar mening wat ik heel fijn vond want daardoor had ik het gevoel hebt dat ik haar adviezen met een heel gerust hart kon opvolgen. Nu aan het einde van het traject is de psoriasis heel rustig. En wat voor mij heel verrassend was: ik had ook veel last van hoofdpijn en een beetje van gewrichtspijn en dit is allebei helemaal verdwenen. Ik had geen idee dat dit hier ook mee kon samenhangen maar dat ik van die hoofdpijn af ben daar ben ik echt dankbaar voor. Verder heb ik van haar een advies gekregen voor cremes voor mijn gezicht want ook daar was ik al even zoekende naar. En ook daar heeft ze het juiste advies gegeven. Mijn huid was heel droog en nu heerlijk zacht en gezond. Kortom: Laura, ik ben blij dat ik voor jou koos en ben dankbaar voor het resultaat. Heel erg bedankt voor alles!

Angela

(Eczeem)

Sinds jongs af aan ervaarde ik veel last van eczeem- en allergieklachten aan mijn huid...
Sinds jongs af aan ervaarde ik veel last van eczeem- en allergieklachten aan mijn huid. Wat ik ook door de jaren heen probeerde: Uitgebreide allergietesten via het ziekenhuis, gebruik van medicatie op hormonale en chemische basis, leefstijl aanpassen; Mijn huidontsteking en de daarmee gepaarde onstilbare jeuk, pijn, frustratie, schaamte voor mijn ontsierde huid, verdriet en irritatie leken soms even te verdwijnen… Maar de klachten staken helaas snel weer de kop op. Niet alleen fysiek via mijn huid en mijn lichaam, maar ook mentaal en emotioneel kostten mijn huidklachten mij zoveel energie. Mijn huidklachten ontnamen mij op zoveel manieren om echt van het leven te genieten. Hierdoor raakte ik in een vicieuze cirkel. In mijn schommeling tussen hoop een radeloosheid werd voor mij duidelijk dat ik niet meer wilde bouwen op allerlei medische, hormonale middelen met nare bijwerkingen (o.a. disbalans in mijn hormonen). Ik ben steeds meer op zoek naar een meer persoonlijke, duurzame, natuurlijkere, holistische aanpak van mijn huidklachten. Vanaf de start van mijn samenwerking met Laura heb ik de ervaring dat ze goed naar mijn klachten en ervaringen luistert, dat zij de tijd neemt om in kaart te brengen wat mijn problematiek is en wat mijn doel is waar ik aan wil werken. Dat was soms heel confronterend voor mij, maar boven alles gaf het mij inzicht waar ik naartoe wil werken en vooral op welke wijze. Dit zijn allemaal aspecten die heel belangrijk voor mij zijn in mijn zoektocht naar genezing en ondersteuning van mijn huid. Ik ben nog bezig met het traject, maar ik kan al zeggen dat ik mooie resultaten boek en dat mijn huid rustiger en sterker is geworden! Het mooie van het traject is dat ik inzichten heb gekregen wat mij ondersteunt in mijn reis naar genezing en ondersteuning van mijn huid en dat ik met een positiever beeld naar mezelf kan kijken. Dank je wel Laura!

Eva

(Acne & vermoeidheid)

Een jaar geleden kwam ik bij Laura terecht, omdat ik steeds meer acne klachten kreeg...
Een jaar geleden kwam ik bij Laura terecht, omdat ik steeds meer acne klachten kreeg. Ik ben gestart met een traject en toen kwamen de bloeduitslagen binnen. Ik bleek voor veel voedingsmiddelen gevoelig te zijn. Toen ik de uitslag zag schrok ik best wel, wat mocht ik nu nog wel eten? Laura heeft mij hierin heel goed en fijn begeleid. Ze kwam met verschillende ideeën en gaf ook aan dat het niet allemaal in 1 keer perfect hoefde te gaan. Met alle tips ging ik aan de slag en al snel merkte ik verandering. De acne klachten werden minder en ik voelde mij ook heel erg energiek. Ik had al heel lang last van vermoeidheidsklachten, maar dit nam door het veranderen in eten en de juiste suppletie ook af. Om de puntjes op de i te zetten hebben we na een half jaar nog besloten een ontlastingsonderzoek te doen. Daardoor kreeg ik andere suppletie voorgeschreven en met mijn aangepaste voedingspatroon ging ik zo door als ik inmiddels gewend was. Deze verandering heeft voor mij echt verschil gemaakt, mijn huid is nu rustig, ik voel mij goed en zit vol energie. Ik had niet gedacht dat de juiste suppletie en verandering in voeding zo’n verschil zou maken. Ik vond het erg prettig om met Laura te werken aan mijn doelen. Als ik vragen had kon ik altijd bij haar terecht en haar manier van begeleiden vond ik erg prettig. Heel erg bedankt Laura!

Mirjam

(Acne)

Net na de zomer ben ik voor het eerst bij je geweest. Absoluut niet happy met mijn...
Net na de zomer ben ik voor het eerst bij je geweest. Absoluut niet happy met mijn huidje. Voor mijn idee deed ik er alles aan, maar leek niets te helpen. Ik bleek heel veel intoleranties te hebben. En wat was dat lastig om dat ineens allemaal te moeten laten staan. Uren heb ik lopen zoeken naar producten in de winkel, om dan vervolgens enorm gefrustreerd de supermarkt te verlaten. En nog steeds overkomt me dat wel eens. Met name als ik een snelle hap zoek. Dat is nog steeds wat lastig. Maar overall heb ik mijn weg gevonden in mijn nieuwe eetpatroon. Miste ik eerst mijn boterham met pindakaas enorm, nu eet ik een glutenvrije boterham met pompoenpittenpasta. Echt net zo lekker! Naast een ander voedingspatroon laat ik ook regelmatig mijn huid uitreinigen en gebruik ik goede verzorgingsproducten en supplementen. Deze combinatie heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik heel tevreden ben met mijn huid! Mijn huid is redelijk stabiel op het moment. Elke ochtend ben ik weer blij als ik in de spiegel kijk! Ik hoop van harte dat ik dit zo kan houden! Ik had van tevoren nooit gedacht dat een gezond eetpatroon er toch voor kan zorgen dat je darmen van streek zijn. Een intolerantie voor gluten of lactose kende ik wel, maar niet voor bijvoorbeeld paprika of sinaasappel. Heel erg verhelderend om dat nu te weten en daar dus rekening mee te kunnen houden. Zeker alle moeite en frustraties waard!! Bedankt Laura, ik raad je zeker aan!

Anouk

(PDS)

Sinds ik me kan herinneren heb ik altijd buikpijn en ben ik altijd ziek. Heb alles...
Sinds ik me kan herinneren heb ik altijd buikpijn en ben ik altijd ziek. Heb alles geprobeerd, ben 100 keer naar de dokter en het ziekenhuis geweest, maar niks heeft geholpen. Toen hoorde ik van Laura Rebel door een kennis. Eerst dacht ik: “dit gaat vast ook niet helpen”, maar heb het toch een kans gegeven en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Gelijk bij het eerste consult vond ik het heel fijn om met Laura te praten en had ik het gevoel dat ze me snapte. Uit de scan die ze had gedaan kwam al gelijk naar boven dat mijn afweersysteem heel hard aan had vechten was en dat mijn intoleranties hoog waren. Vanuit daar een bloedonderzoek laten doen en daar kwamen echt ontzettend veel intoleranties uit! Toen 10 weken lang een streng dieet gevolgd met supplementen erbij. In het begin moest mijn lichaam zo erg wennen dat ik er een beetje ziek van werd, maar daarna ging het super goed. Heb helemaal geen buikpijn meer en heb weer super veel energie! Ik voel me niet meer ziek, zit weer goed in m’n vel en ben helemaal blij. Laura heeft me super goed geholpen het hele traject lang en ik zou het echt aan iedereen aanraden!

Roos

(PDS & vermoeidheid)

Het meeste last had ik van een opgeblazen gevoel en lusteloosheid. Op een...
Het meeste last had ik van een opgeblazen gevoel en lusteloosheid. Op een gegeven moment wist ik gewoon niet meer wat ik wel en niet moest eten. Dat verminderde mijn motivatie. Mijn grootste gezondheidswinst na het 12 weken traject is dat ik me veel ‘lichter’ en energieker voel! Ik heb bijna nooit meer last van een opgeblazen gevoel en voel me na elke maaltijd veel beter. Het grootste verschil merk ik in de avond. Laura maakt de onderliggende problemen meetbaar en zoekt echt naar de oorzaak van de klachten. Dit maakt het mogelijk om met een plan op maat aan de slag te gaan. Dat heeft mij enorm gemotiveerd! Ik geloof dat ieder mens en ieder probleem anders is. Je kunt pas echt wat aan je gezondheid doen als je het probleem bij de bron aanpakt, en dat is wat Laura doet! Daarnaast vond ik de begeleiding heel fijn en is Laura altijd eerlijk in haar adviezen. Dat geeft veel vertrouwen.

Lois

(PSD)

Na 7 jaar lang met PDS darmklachten van de ene naar de andere arts/ diëtist gestuurd...
Na 7 jaar lang met PDS darmklachten van de ene naar de andere arts/ diëtist gestuurd te worden was een traject bij Laura Rebel mijn laatste kans op een gezonde darmflora. Vanaf het eerste gesprek gaf Laura mij duidelijkheid, vertrouwen en hoop. Na de eerste weken merkte ik al duidelijk verschil (meer energie, minder darmklachten)! Ze is positief, realistisch en duidelijk, waardoor ik precies weet waar ik aan toe ben. Ik zou haar 100% zeker aanbevelen!

Julie

(Eczeem)

Met eczeemklachten op mijn gezicht en lichaam ben ik gestart bij Laura Rebel. Als...
Met eczeemklachten op mijn gezicht en lichaam ben ik gestart bij Laura Rebel. Als ik me hou aan de voedingsadviezen zijn mijn klachten met 70-80% afgenomen. En dat terwijl ik al mijn hele leven eczeemklachten heb en niks werkt. Mijn allergrootste inzicht is het effect van de juiste voeding op mijn levenslange klachten. Het advies dat je krijgt is heel vrijblijvend en compleet op maat met een reële kijk op voeding in het dagelijks leven. Laura heeft veel kennis op dit gebied en heeft samen met mij een resultaat kunnen bereiken dat ik nooit had durven dromen!

Roberto

(PDS)

Via een gezamenlijke klant heb ik Laura leren kennen. Wat mij direct opviel was...
Via een gezamenlijke klant heb ik Laura leren kennen. Wat mij direct opviel was Laura’s gedrevenheid om een bijdrage te leveren in anderen hun gezondheid en geluk. Nadat gebleken was dat onze gezamenlijke klant ontzettend snel goede resultaten boekte, besloten wij om als samenwerkingspartners vaker begeleidingstrajecten op te pakken. En ik moet zeggen de resultaten zijn telkens verbluffend. Zelf ben ik ook klant bij Laura en had een hele tijd last van een opgeblazen buik en darmklachten. Na een meting en een aantal consulten volgde ik Laura’s plan van aanpak en heb ik persoonlijk de vruchten mogen plukken van haar expertise. Ik stond ervan versteld hoe snel ik van mijn klachten af was door aanpassingen te maken in mijn voeding. Laura heeft ontzettend veel kennis van zaken en gaat altijd net dat stapje verder om je te adviseren en te helpen je doelen te bereiken. Maar bovenal de resultaten spreken voor zich. Ik beveel Laura daarom van harte aan.

Marco

(Psoriasis)

Ik ben bij Laura gestart omdat ik al heel lang last heb van psoriasis. Na jarenlang...
Ik ben bij Laura gestart omdat ik al heel lang last heb van psoriasis. Na jarenlang proberen met allerlei behandelingen vanuit de medische wereld, ben ik ook altijd op onderzoek naar andere opties qua medicatie, voeding, zalven etc. Soms gaat het beter maar ik eindig bijna altijd weer met een geïrriteerde schilferachtige huid. Ik ken Laura via de tennisclub ik zag op social media dat ze een andere aanpak heeft voor huidaandoeningen. Ik zag dat er goede resultaten werden behaald bij eczeem en acne door te kijken naar specifieke klachten gerelateerd aan voedselintoleranties en allergieën. Ik heb de stap niet direct gezet nadat ik op de hoogte was van haar behandelingen. En heb een tijdje haar sociale media gevolgd. Tot afgelopen maart 2020. Ik heb haar gebeld en na overleg heb ik ervoor gekozen om bij haar te starten met een eigen traject. Haar aanpak is alleen specifiek gericht op mij. Na een persoonlijke vragenlijst en diverse onderzoeken is er een behandelplan uitgekomen. In april ben ik uiteindelijk gestart. Met een geweldig resultaat tot nu toe! Mijn huid is wel met 60% verbeterd en er is al maanden geen schilfer te bekennen. Mijn huid is super rustig. Zover ben ik nog nooit gekomen. Ik ben veel te weten gekomen over mijn eigen lichaam op het gebied van mijn spijsvertering en de reactie van verschillende voedingsmiddelen. Ik zou iemand met huidproblemen dan ook zeker aanbevelen om Laura te benaderen en te kijken wat het voor jou kan opleveren.

Melissa

(Acne & PDS)

Energieschommelingen, ontstekingen (gezicht / rug) en een opgezette buik...
Energieschommelingen, ontstekingen (gezicht / rug) en een opgezette buik waren niet meer weg te denken in mijn leven. Ik kwam in contact met Laura en na het bloedonderzoek werd duidelijk dat mijn lichaam uit balans was. Mijn eetpatroon moest ik gaan aanpassen en de inname van suikers beperken. In de eerste weken vond ik dit erg lastig, maar Laura gaf mij steeds het vertrouwen dat ik het kon. Inmiddels ben ik ruim een halfjaar verder en sinds een paar maanden is mijn gezwollen buik verdwenen, is mijn energieniveau stabiel en heb ik vrijwel geen ontstekingen meer!

Ingeborg

(Acne & PDS)

Ik kwam bij Laura voor mijn aanhoudende acneklachten. Daarnaast kreeg ik de laatste...
Ik kwam bij Laura voor mijn aanhoudende acneklachten. Daarnaast kreeg ik de laatste tijd meer last van vermoeidheid -en darmklachten. Laura heeft de tijd genomen om goed naar mijn verhaal te luisteren. Met een advies op maat ben ik vervolgens aan de slag gegaan, waarbij mijn eetpatroon veranderde naar Paleo -stijl en aanvullende supplementen mijn darmflora ondersteunden. Op aanvullende vragen gaf Laura duidelijk advies, ook wanneer ik tijdelijk andere klachten kreeg tijdens dit veranderingsproces. Dat gaf mij inzicht en stelde mij gerust om door te gaan. Na 6 weken ben ik bij haar op controle geweest en mijn klachten zijn heel sterk verbeterd. Op vrijwel alle punten zijn betere waardes gemeten, ik ben 4kg kwijt en ik heb veel langer energie gedurende de dag. De acne is sterk verminderd en veel sneller weg. Ik ben heel tevreden over de begeleiding van Laura, ze is prettig in de omgang waardoor je gemakkelijk een gesprek met haar aangaat over van alles. Dank je wel!

Pim

(TSW & Eczeem)

Ik had last van rode uitslag over heel mijn lichaam, vreselijke jeuk en het fenomeen...
Ik had last van rode uitslag over heel mijn lichaam, vreselijke jeuk en het fenomeen TSW (Topical Steroid Withdrawal). De therapie heeft voor mij opgeleverd dat ik bijna geheel klachtenvrij ben! Mijn huid is zacht, de jeuk is enorm afgenomen en ik slaap weer goed en zit heel goed in mijn vel. Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uit gezien! Ik ben er nog niet maar maak nog steeds stappen en het is echt een proces waar ik doorheen moet. Wat de therapie bij Laura zo uniek maakt is dat er vooraf labonderzoek wordt gedaan. Alle triggers worden eruit gehaald, maar desondanks ben je verantwoordelijk voor je eigen succes. Ieder lichaam reageert natuurlijk anders maar door een hoop op te geven heb ik in 4 maanden tijd echt een bizar mooi resultaat behaald. Laura heeft enorm veel kennis en expertise in huis. Een luisterend oor en vooral iemand die weet waar ze het over heeft. Heel deskundig en prettig in de omgang.

Esther

(Eczeem)

Toen ik via via bij Laura terecht kwam was ik ten einde raad. Ik had regelmatig last van...
Toen ik via via bij Laura terecht kwam was ik ten einde raad. Ik had regelmatig last van behoorlijke eczeem flare-ups waar ik geen controle over had voor mijn gevoel. Ik had geen idee wat mijn eczeem triggerde en wat ik, naast (minimaal) hormoonzalf en vette zalf smeren, kon doen. Ik had al van alles geprobeerd. Van allergietesten tot bioresonantietherapie. Niks werkte. Daarnaast had ik, bleek na mijn eerste gesprek met Laura, problemen met mijn darmen. Ik was hier al zo aan gewend geraakt dat ik er niet echt last van had maar er waren zeker wel tekenen waaruit bleek dat mijn darmen niet in orde waren. Door uitgebreid ontlasting- en bloedonderzoek ben ik erachter gekomen dat ik een behoorlijke caseïne-intolerantie heb. Daarnaast ben ik er, door veel dingen uitproberen en veel mailcontact met Laura tussendoor, achter gekomen wat zoal mijn triggers zijn en dat is ontzettend waardevol. Het gaat echt niet perfect maar echt grote flare-ups heb ik al lange tijd niet gehad en als het weer even mis gaat, kan ik vaak goed bedenken wat het getriggerd heeft en wat ik kan doen om weer rust te creëren, fysiek en mentaal. Wat betreft het mentale stuk heb ik extra ondersteuning gehad van Willemijn Bos. Ook dit is erg waardevol geweest voor me. Al met al gaat het goed met mijn darmen en huid nu. Ik heb er enige controle over en dat geeft enorm veel rust wat maakt dat ik automatisch lekkerder in mijn vel zit, wat vervolgens weer een positief effect heeft op mijn huid. Ik heb de negatieve spiraal kunnen doorbreken dankzij Laura, dankzij het feit dat ze met mij heeft meegekeken, mee is blijven kijken en verder denkt dan vele andere mensen deden/hebben gedaan.

Cynthia

(Acne)

Al zo’n 20 jaar had ik last van acne, periodes dat het wel mee viel en periodes met flinke...
Al zo’n 20 jaar had ik last van acne, periodes dat het wel mee viel en periodes met flinke ontstekingen. Frustrerend wanneer dit gebeurt als je eind 20 bent en de puberteit al even achter je ligt. Jaren volgden van het uitproberen van verschillende gezichtsproducten wat soms wat hielp en soms ook niet veel deed. Ik kwam erachter dat de darmen ook een grote rol spelen bij de gezondheid en dat ook stress van invloed is op de huid. I.v.m. migraine probeerde ik al zo min mogelijk suikers te eten. Uiteindelijk een bloedtest laten doen en kreeg ik te horen dat mijn stresslevel hoog was en dat ik ook aanpassingen in mijn voeding moest doen. Het advies was glutenvrij, vegan en suikerarm eten, wat aan mijn stress doen en daarbij 12 supplementen slikken. Dit dan minstens 4 maanden volhouden en waarschijnlijk na die periode ook nog zo veel mogelijk. Dat was een hele opgave, ik heb me er goed doorheen geslagen al zeg ik het zelf maar makkelijk was dit niet. Via een podcast hoorde ik de naam van Laura voorbij komen. Het duurde niet lang voordat ik me heb aangemeld voor een intake. Ik voelde me helemaal begrepen na het lezen van haar website en Instagram. Vast doordat Laura zelf heeft ervaren hoe groot de impact van acne op je leven kan zijn. Ze legde de vinger op de juiste plek. Het contact met Laura is heel fijn! Ze is betrokken en zeer professioneel. Ze weet echt waar ze over praat. Na de onderzoeken legt ze ook duidelijk uit waarom ze welk advies geeft qua voeding of supplement. Op vragen reageert ze ook snel wat heel fijn is. Een aantal maanden verder ging het beter met mijn huid. De ontstekingen werden minder, mijn huid werd rustiger en ging er steeds beter uit zien. Uiteraard moet ik op mijn voeding en stresslevel blijven letten. Ik ben ontzettend blij dat Laura op mijn pad is gekomen en zal haar bij iedereen aanraden!

Joanne

(Constitutioneel eczeem)

Toen ik bij Laura begon had ik erg veel last van mijn constitutioneel eczeem en had ik...
Toen ik bij Laura begon had ik erg veel last van mijn constitutioneel eczeem en had ik ook vaak last van een opgeblazen gevoel. Door de juiste supplementen te gebruiken en een aangepast voedingsschema merkte ik na een tijdje een groot verschil. Mijn stoelgang werd een stuk beter, waardoor het opgeblazen gevoel afnam. En na een lange zoektocht qua juiste crème voor mijn huid kwam Laura voor mij met de verlossende tip. Ik had vaak last van ontstekingen in mijn gezicht en dan met name bij mijn haarlijn en wenkbrauwen. Dit is geheel verholpen en mijn huid is nu zijdezacht. Waar ik normaal iedere dag met mijn huid bezig was, door jeuk, droogte en een trekkerig gevoel in mijn gezicht en iedere dag geconfronteerd werd in de spiegel met roodheid en plekken in mijn gezicht, kan ik nu zeggen dat ik iedere dag met trots in de spiegel kijk naar een gezicht dat vlekkeloos en pijnloos is. Laura luistert echt naar je en pakt de oorzaak van binnenuit aan. Hormoonzalf werkt voor even, maar zij kijkt verder en zorgt ervoor dat de tekorten die je lichaam heeft worden aangevuld met de juiste supplementen. En ze geeft ook een goed advies!

Mieke

(Hevig eczeem)

Bijna drie jaar geleden kreeg ik last van hevig eczeem. Ik heb hiervoor in een academisch...
Bijna drie jaar geleden kreeg ik last van hevig eczeem. Ik heb hiervoor in een academisch ziekenhuis gelopen. Hier moest ik veel hormoonzalf smeren. Dit onderdrukte uiteindelijk het eczeem niet genoeg en de jeuk bleef heftig. Ik heb toen zware medicatie gekregen. Het eczeem en de jeuk leek minder te worden maar kwam uiteindelijk toch terug. De medicatie werd verder opgebouwd en de bijwerkingen werden heftiger. Via mijn schoonzus kwam ik op het account van Laura terecht. Ik heb haar een tijd gevolgd, hier zag ik veel informatie voorbij komen en recensies. Ik besloot om contact te leggen met Laura. Ik kon heel snel terecht wat super fijn was! Laura heeft mij enorm goed geholpen! Het was een verademing om bij haar te komen, ze had empathie voor de situatie en maakte een persoonlijk plan n.a.v. labtesten. Het persoonlijke stukje maakt je geen nummer. Ze heeft voor ieder een eigen plan, aan de hand van wat er uit je labonderzoeken komt. Ik zou Laura iedereen aan raden! Ze heeft mij enorm geholpen en ik ben haar echt heel dankbaar. Lieve Laura, echt bedankt! ❤️

Anna

(Eczeem / PDS)

Voordat ik bij Laura kwam was mijn hele lichaam uit balans. Al van kinds af aan...
Voordat ik bij Laura kwam was mijn hele lichaam uit balans. Al van kinds af aan loop ik met eczeem rond en ken ik geen leven zonder jeuk. Zo hier en dan een allergische reactie erbij en nooit geweten waardoor dit kwam. Uiteindelijk erachter gekomen dat lactose een boosdoener is. Al 15 jaar eet ik lactosevrij, maar de klachten bleven terugkomen en sommige waren nooit 100% weg. Ik heb nog nooit in mijn leven doorgeslapen of een ochtend gehad waarbij mijn buik niet strak stond van de pijn. Op en af heb ik maar geaccepteerd dat de buikpijn bij mij hoorde. Vrienden en familie waren dit dan ook van mij gewend. Ik had mezelf er al bij neergelegd dat het zoveelste bezoekje mij ging vertellen dat ze niks konden vinden. Zoals altijd. Totdat ik zo’n enorme reactie kreeg van mijn lichaam dat ik bij de spoedpost eindigde. Dit was het moment dat ik heb besloten om Laura te mailen. Ik volgde Laura al een hele lange tijd op Instagram, maar nu was ik er echt klaar mee. Ik wilde (als laatste hoop) dit nog proberen. En wat ben ik enorm dankbaar en blij dat ik deze stap heb gemaakt. Laura is een meedenkend en empathisch persoon en snapt precies waar je doorheen gaat. Zelf houd ik ervan als professionals kunnen onderbouwen wat ze doen en dat deed Laura tot in de puntjes. Zij kon zó specifiek mijn klachten uitleggen en laten zien door middel van de uitslagen dat ik eindelijk licht zag aan het eind van de tunnel. EINDELIJK iemand die mij begreep en de oorzaak kon aanpakken. Na een traject van een jaar heb ik eindelijk mijn schone huid terug en slaap ik voor het eerst nachten door. Ik word niet meer wakker met pijn in mijn buik en ga iedere ochtend vol energie naar mijn werk. Opeens heb ik na al die jaren een volle batterij en hoef ik niet bij te komen van mijn ‘chronische’ vermoeidheid. Lieve Laura, bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Bedankt voor je vertrouwen, onderbouwing en kundigheid in je vak. Ik ben enorm blij dat ik ‘mijn lichaam’ weer terug heb. Voor mij is het niet in woorden te omschrijven hoe enorm dankbaar ik je ben! Ik hoop dat je nog vele jaren mensen kan helpen met hun klachten. Jij maakt echt hét verschil!

Esme

(Eczeem & PDS)

Ik had last van eczeem over mijn hele lichaam en vaak had ik buikklachten. Dit was onder...
Ik had last van eczeem over mijn hele lichaam en vaak had ik buikklachten. Dit was onder andere obstipatie, waardoor ik buikpijn kreeg of een opgeblazen buik. Deze klachten van eczeem en van mijn buik had ik al sinds ik een klein meisje was, maar toen zat het eczeem alleen op mijn voorhoofd en aan de binnenkant van mijn ellebogen. Naarmate ik ouder werd, begonnen de klachten erger te worden en kwam het eczeem op mijn hals en gezicht. Ik ging met mijn klachten naar de dokter en die schreef hormoonzalf voor, waar ik (gelukkig) toen al niet achter stond en dus niet heb gesmeerd. Ik ging op zoek naar andere mogelijkheden en ben lang behandeld bij een acupuncturist. Dit hielp tot op zekere hoogte, maar de klachten werden helaas niet minder. Opnieuw begon er een zoektocht naar andere mogelijkheden die mij konden helpen en toen kwam Laura op mijn pad. Direct nadat we begonnen met behandelen, voelde ik dat de jeuk steeds minder werd en had ik veel minder last van buikklachten. De wondjes van het krabben verdwenen langzaam en het zag er steeds rustiger uit. Wat ik zo uniek vind aan Laura is dat ze me elke keer weer hoop gaf dat het echt goed zou komen, en ze hielp me om door te zetten om het resultaat te behalen waar ik nu zo ontzettend blij mee ben. Laura is heel betrokken en ze zorgt voor een persoonlijke aanpak, waarin ze veel aandacht en zorg voor je heeft. Ik ben nu klaar met het traject en het eczeem is zo goed als helemaal verdwenen. Het is al een hele lange tijd rustig en de jeuk is al sinds het begin niet meer aanwezig. Ik voel me ook gezonder en zit lekkerder in mijn vel. Ik kan Laura aan iedereen aanbevelen, want ik ben zo ontzettend blij dat ik haar ben tegengekomen en met het resultaat dat we samen hebben behaald! Nogmaals super super super bedankt voor het afgelopen jaar. Voor alle steun, hulp en hoop die je me hebt gegeven! Ik ben zo blij met het resultaat en ik ga zeker mijn best doen om dit vol te houden!!

Bianca

(Eczeem & PDS)

Ik had erg last van eczeem over mijn hele lijf en had vaak last van mijn buik. Ik kon niet...
Ik had erg last van eczeem over mijn hele lijf en had vaak last van mijn buik. Ik kon niet regelmatig naar de wc en had vaak een opgeblazen buik. Vanaf het moment dat ik ben gestart met het programma heb ik bijna geen last meer gehad van mijn buik. Ik kan regelmatig naar de wc en heb geen opgeblazen gevoel meer. Ook mijn eczeem is een stuk verminderd. Het fijne aan deze vorm van therapie is de persoonlijke aanpak. Er wordt veel tijd genomen voor de consulten en je kunt tussendoor ook al je vragen stellen. Laura reageert snel en denkt mee. Er is ruimte voor je gevoel en ik voel mij écht gehoord. Voordat ik hieraan begon, voelde ik mij namelijk niet gehoord en had ik voor mijn gevoel alles al geprobeerd. Door Laura kreeg ik weer hoop en zie ik zoveel verbetering.

Elze

(Eczeem / PDS)

Ik ben bij Laura begonnen omdat ik al van kinds af aan eczeem heb en het met de...
Ik ben bij Laura begonnen omdat ik al van kinds af aan eczeem heb en het met de jaren steeds verder uitbreidde en uiteindelijk zelfs in mijn gezicht zat. Daarnaast had ik weinig energie en was ik vaak vermoeid terwijl daar niet echt een reden voor was. Direct vanaf het begin van het traject merkte ik dat de intense jeukbuien minder werden. Ondanks dat het eczeem tijdens het traject ook zijn ups en downs heeft gekend, zag je het week na week rustiger worden en aanzienlijk verbeteren. Laura wist me altijd weer dat duwtje in de juiste richting te geven door middel van aanpassingen in voeding, supplementen maar bovenal door haar deskundige advies en enthousiasme om je echt te willen helpen. Nu het traject is afgerond is het eczeem in mijn gezicht verdwenen. Op mijn lichaam heb ik nog enkele plekjes, maar hiervoor hoef ik nauwelijks hormoonzalf te smeren, terwijl ik dit voorheen dagelijks nodig had. Ook zit ik beter in mijn vel en heb ik meer energie. Ik kan Laura aan iedereen aanbevelen en ben haar dankbaar dat ze me zo ontzettend goed geholpen heeft. 🙂

Bj

(Eczeem)

Nogmaals hartelijk dank voor de ondersteuning afgelopen halfjaar. Ben...
Nogmaals hartelijk dank voor de ondersteuning afgelopen halfjaar. Ben ontzettend blij en dankbaar dat ik dit traject ben ingestapt en gestopt ben met de hormoonzalf! Jarenlang heb ik op advies van doktoren en dermatologen hormoonzalf gebruikt op mijn huid (gezicht) om de eczeemklachten te onderdrukken. Wat begon met kleine rode bultjes/een droge huid werd uiteindelijk een rood vlekkerig gezicht met schilfers en jeuk. Erg naar, omdat het je gezicht en dus 1e indruk is. In diezelfde jaren had ik ook regelmatig last van darmklachten, opgeblazen gevoel, winderigheid en onregelmatige stoelgang. Op aanraden van mijn vriendin ben ik gestopt met de hormoonzalf en overgestapt op natuurlijke gezichtsverzorging om mijn klachten te onderdrukken. Nadat ik bijna alles op de markt had geprobeerd en de klachten terug bleven komen, zijn wij op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen van mijn problemen af te komen. Na een zoektocht kwam ik bij Laura uit aangezien de recensies op de website erg goed en veelbelovend waren en ik me kon vinden in de persoonlijke verhalen die ik op de website las. De aanpak waarbij gekeken wordt naar het totaalplaatje (voeding, darmen en huid) vond ik uniek en gaf mij de doorslag om door te pakken. Ondanks dat ik het eerst een relatief hoge investering vond, heb ik geen seconde spijt gehad om het traject met Laura op te starten. Laura luistert naar je, begrijpt door haar ervaring je problemen en zorgt met een brede en professionele aanpak ervoor dat de klachten stap voor stap verdwijnen. Door de ontlasting- en bloedtesten krijgt Laura een goed beeld van je huidige situatie en stelt op basis daarvan een supplementenvoorschrift op in combinatie met voedingsadvies. Iedere maand kon ik merken dat mijn situatie beter werd; de ontlasting werd beter en regelmatiger, de huid werd rustiger en ik had nauwelijks meer last van buikkrampen. Ook als de huid toch weer onrustig wordt, weet ik wat ik kan doen om de situatie te verbeteren. Het traject heeft mij ontzettend geholpen en veel inzicht gegeven waar ik de rest van mijn leven profijt van zal hebben.

Eva

(Constitutioneel eczeem & allergieën)

Als nichtjes (we schelen 1 jaar) kent Laura mijn eczeem heel goed. Ik heb namelijk...
Als nichtjes (we schelen 1 jaar) kent Laura mijn eczeem heel goed. Ik heb namelijk al mijn hele leven eczeem. De jeuk, droge handen, pijn aan mijn huid en uitputting van de stress door eczeem waren mijn klachten toen ik bij haar startte. Inmiddels slaap ik nu beter, heb ik veel minder jeuk, meer energie, geen opgezette buik meer, ben ik afgevallen en mijn handen gaan dicht… Echt niet te geloven, want ik ben in de afgelopen jaren al ver gekomen maar mijn handen verbeterden nooit echt. Emotioneel doet deze vooruitgang heel veel. De jeuk in mijn gezicht komt nog steeds terug maar het is met 50% verbeterd. Ook word ik nu regelmatig ongesteld en heb ik geen “sugar cravings” meer na het eten. Laura geeft adviezen die gericht zijn op mijn specifieke behoefte. Met veel geduld, passie en een goed hart werkt zij samen aan het stapsgewijs verbeteren van mijn huidgezondheid. Elk stapje naar verbetering van je huidklachten, die in veel gevallen al jaren een rol spelen in je dagelijks leven, voelen als een enorme zegen/opluchting. Laura zet zich volledig in om je in dit moeilijke proces zo goed mogelijk te begeleiden. Ik zou Laura aanbevelen omdat zij als geen ander weet dat elke patiënt uniek is. Zij zet zich met heel haar hart en haar kennis in om je op weg te helpen naar balans en verbetering van je gezondheid. Dit kost tijd en geduld en dat moet je jezelf ook geven.

Annemiek

(Eczeem / PDS)

Voordat ik bij Laura kwam had ik al heel wat zorg versleten in het reguliere en...
Voordat ik bij Laura kwam had ik al heel wat zorg versleten in het reguliere en alternatieve circuit om mijn eczeem te bestrijden. Ik had eczeem op mijn gezicht en armen. Ik was al op het goede pad maar had nog wat open eindjes waar Laura wel raadt mee wist. Na een korte intake was het gelijk een match. Ze heeft de holistische visie die ik nodig had. Mijn huid reageerde gelijk positief toen we startten met het traject en nu ben ik eczeemvrij. Ik heb sinds tijden niet zo goed in mijn vel gezeten! Naast een beter uitziende huid ook rustige darmen, meer energie en zoveel wijzer over mijn gezondheid. Ik heb meer inzicht gekregen in wat de oorzaak is en hoe je het kan oplossen in de toekomst. Laura zou ik iedereen aanbevelen die huidklachten heeft. Ze is een doorpakker, is duidelijk en kijkt verder dan je huidklachten zelf. Geen enkel systeem werkt alleen, alles werkt samen en zo pakt Laura de klacht ook aan. Geen symptoombestrijding maar de oorzaak aanpakken. Ze heeft goed inzicht in wat ze moet testen en hoe ze het moet behandelen. Lieve Laura, duizendmaal dank!
Kids E(x)czeem programma

Jayson

1,5 jaar (Eczeem)

Ons zoontje had enorm last van eczeem over zijn hele lichaam. Daarbij...
Ons zoontje had enorm last van eczeem over zijn hele lichaam. Daarbij komt uiteraard jeuk kijken, waardoor hij ‘s nachts elke keer wakker werd. Door het eten van ons zoontje aan te passen en hem suppletie te geven, wat tijd kostte gezien hij al niet zo goed at, is het eczeem niet meer teruggekomen! Laura kijkt echt naar wat het probleem is en wat we hiermee kunnen doen. Stapje voor stapje mochten wij dingen gaan aanpassen voor ons zoontje en er zit totaal geen druk op vanuit Laura. Het heeft tijd en geduld nodig om de aanpassingen door te zetten. Maar als dat eenmaal goed gaat, merk je gelijk verbetering. Zeer fijn persoonlijk contact en Laura is altijd bereikbaar als je vragen hebt! Of ik anderen Laura zou aanbevelen? Dat heb ik zelfs ondertussen al gedaan! Ik merkte zo snel verschil bij ons zoontje, dat ik het iedereen zal aanraden om eens een consult in te plannen met Laura. Je hebt niets te verliezen!

Evi

7 jaar (Eczeem)

Evi leed al geruime tijd aan eczeem en ondanks verschillende methoden om het...
Evi leed al geruime tijd aan eczeem en ondanks verschillende methoden om het probleem aan te pakken, zagen we weinig verbetering. Gelukkig kwamen we terecht bij Laura en dat bleek echt een keerpunt te zijn. Laura nam echt de tijd om naar onze situatie te luisteren en kwam met een gepersonaliseerd plan, door middel van aangepaste voeding en suppletie. Na een aantal dagen al werden de klachten aanzienlijk minder en de huid knapte heel erg op. Nu, een jaar later, is onze dochter nog steeds voor een heel groot deel van haar eczeem af, op af en toe een trigger na. Laura is erg toegewijd, deskundig en betrokken. We zijn haar erg dankbaar voor haar inzet en raden haar bij iedereen aan.

J.

3 jaar (Eczeem)

Na maandenlang veel jeukklachten van ons zoontje van 3 en doorverwijzing van...
Na maandenlang veel jeukklachten van ons zoontje van 3 en doorverwijzing van huisarts naar de dermatoloog en geen verbetering was voor ons de maat vol. Een leven lang hormoonzalf gaan smeren tweemaal daags leek ons niet de oplossing. Waarom kijkt er niemand naar de echte oorzaak van het probleem? Zijn klachten bestonden uit donkere kringen rond zijn ogen, vlekkerige uitslag en eczeem rondom zijn polsen, rug, billen en knieholten. Het Kids E(x)czeem programma heeft niet alleen opgeleverd dat we bewuster zijn gaan kijken waar hij op reageert, maar vooral ook bewuster zijn gaan kijken naar zijn voedingspatroon. Het resultaat is dat we van tweemaal daags de bijna zwaarste categorie hormoonzalf naar gemiddeld 1x per week een lichte crème zijn gegaan. En hij heeft een gezondere huid! We zijn er nog niet, maar wel een goed eind op weg. Het unieke aan dit programma is dat er eindelijk darmonderzoeken zijn gedaan. En dat daar ook meteen een duidelijke oorzaak uit naar boven kwam. Marije was positief, meedenkend, niet meteen heel stringent maar stap voor stap. We bevelen Laura aan omdat het een langdurig traject is en geen quick fick. Online en daarmee laagdrempelig. Ook krijg je de mogelijkheid om steeds een beetje bij te sturen waar dat nodig is.

Tygo

3 jaar (Eczeem)

Wij zijn ontzettend blij met de hulp van Laura en Marije! We waren zelf al 2,5 jaar bezig...
Wij zijn ontzettend blij met de hulp van Laura en Marije! We waren zelf al 2,5 jaar bezig om het eczeem en de klachten hiervan bij onze zoon weg te halen. Dit is een enorme zoektocht geweest met veel ups en downs. Op een gegeven moment zagen we door de bomen het bos niet meer. Door het volgen van dit traject weten wij precies waar de triggers liggen, wat hij wel en beter niet kan eten en zien wij een wereld van verschil. Onze zoon is nu veel vrolijker, heeft energie en is gelukkig. En het allerbelangrijkste: geen jeuk meer! We hebben de ervaring als zeer prettig ervaren, de begeleiders waren goed bereikbaar voor vragen en de allround aanpak (onderzoek, supplementen en advies) maakt het uniek. Heel erg bedankt!

M.

1,5 jaar (Atopisch eczeem)

Onze dochter had qua eczeem eigenlijk alleen plekken in haar gezicht en nek. Maar...
Onze dochter had qua eczeem eigenlijk alleen plekken in haar gezicht en nek. Maar dit zorgde voor enorme jeukklachten (overdag & ’s nachts) en een verdrietig kind wat haar energie in vechten tegen het eczeem moest stoppen. Daarbij natuurlijk ook algehele wanhoop bij iedereen in het gezin. De therapie bij Laura heeft opgeleverd dat onze dochter vrijwel helemaal eczeemvrij is! Wat ook enorm belangrijk is en heeft geholpen is de bevestiging in ons onderbuikgevoel (o.a. een voedselintolerantie kwam boven water). De winst is dat we precies weten waar ze op reageert en hoe we controle kunnen krijgen als er kleine eczeemplekken opkomen. We hebben meer zelfvertrouwen gekregen in dit proces. Laura kijkt naar het hele plaatje en verder. Waar reguliere zorg natuurlijk vaak direct een hormoonzalf voorschrijft (dit wilden wij liever niet), neemt Laura je weer mee naar de basis en op die manier krijg je eigenlijk altijd de bron van het eczeem boven tafel. Ook is het erg prettig dat ze de tijd neemt en uit eigen ervaring spreekt. Prettig, helder, doelgericht en meelevend. We hebben met deze therapie meer grip gekregen op de eczeemklachten. Welke ouder wil dat nou niet!

Liz

5 jaar (Eczeem)

De eczeemklachten die wij ervaarden waren vooral veel wakker in de nacht en heel...
De eczeemklachten die wij ervaarden waren vooral veel wakker in de nacht en heel veel jeuk, waardoor Liz overdag moe en prikkelbaar was. Door de therapie slaapt Liz elke nacht door en heeft geen tot weinig jeuk meer. Ze is een stuk vrolijker en is uitgerust! Ik beveel jullie zeker aan omdat je echt van binnenuit kijkt wat er misgaat. Erna is een lieve vrouw die ons met veel geduld heeft geholpen, bedankt daarvoor.

Owen

6 jaar (Eczeem)

Naast chronisch eczeem had ons zoontje ook problemen met zijn ontlasting. De grootste...
Naast chronisch eczeem had ons zoontje ook problemen met zijn ontlasting. De grootste gezondheidswinst die het programma ons heeft opgeleverd is een eczeemvrije huid, zonder gebruik van hormoonzalf en ook een jongetje dat letterlijk en figuurlijk goed in zijn vel zit. Laura haar methode is persoonlijk, op maat gemaakt en deskundig. Daarnaast krijg je handvatten mee hoe je om moet gaan met een flare-up. Ik heb door Laura mijn zoontje ook beter leren kennen op het gebied van voeding en zijn gezondheid. Laura luistert wel naar je als ouder en kijkt naar een persoon als geheel en belicht alle aspecten om vervolgens een op maat gemaakt advies te geven. Nogmaals Laura: Bedankt dat jij ervoor hebt gezorgd dat ik weer een onbezorgd jongetje in huis heb rondlopen, die niet ’s nachts wakker wordt van helse jeukaanvallen en helemaal onder het eczeem zit van top tot teen. En dit betekent automatisch ook rust binnen ons gezin en weer ruimte voor vrolijkheid, blijdschap en onbezorgdheid. Bedankt dat ik weer een jongetje heb die niet wordt belemmerd in al zijn doen en laten door de pijn, jeuk en schaamte van zijn eczeem. Bedankt dat je naar ons hebt geluisterd als ouders, een hart onder de riem stak als we even in zak en as zaten vanwege een tegenslag. En tot slot bedankt voor de handvatten die je ons hebt gegeven die ervoor zorgen dat wij weten hoe we om moeten gaan, mocht er een flare-up komen. Blijf doorgaan met je goede werk want het is echt nodig!

Mae

1 jaar (Eczeem)

Voordat we het traject met Erna en Laura aangingen, kampte onze dochter Mae met...
Voordat we het traject met Erna en Laura aangingen, kampte onze dochter Mae met heftige eczeemklachten. Het eczeem begon al vier weken na de geboorte. Vanaf toen hadden we regelmatig consulten bij de huisarts, kinderarts en de eczeempoli waarbij het advies voornamelijk was het smeren van hormoonzalf en vaseline. Als we dit niet deden dan had Mae veel jeuk en ongemak van haar eczeem. Het chronisch moeten gebruiken van hormoonzalf maakte ons als ouders moedeloos en verdrietig, en was voor ons geen oplossing voor het daadwerkelijke probleem. Daarom hebben we eerst homeopathie geprobeerd en gingen we zelf op zoek naar alternatieve opties wat betreft voeding. Helaas was dit alles zonder resultaat. Als laatste hoop wilden we nog het Kids E(x)czeem programma proberen, omdat we haar “van binnenuit” wilden helpen. We zijn dan ook heel blij en opgelucht dat we hier zo’n mooi resultaat mee behaald hebben. De grootste winst die we hebben gemaakt is dat we veel minder met hormoonzalf hoeven te smeren, het huidje rustiger blijft en dat we voor ons gevoel zelf weer meer regie hebben over haar eczeem en dus gezondheid. Mae heeft deze zomer voor het eerst in het zwembad kunnen zwemmen, fantastisch om je kind zo te zien genieten van het water, zoals het eigenlijk hoort. Erna heeft ons gedurende het traject goed begeleid met een persoonlijk plan voor Mae. We voelden ons gehoord en aangemoedigd om door te zetten met hetgeen waar we mee aan de slag gingen. Erna heeft veel kennis en ervaring en ook dit geeft gedurende het traject vertrouwen. We zouden Laura/Erna dan ook aan iedereen aanraden! Nogmaals heel erg bedankt en ga door met jullie fantastische werk!

Herve

2 jaar (Eczeem)

Ons jongste zoontje Hervé kreeg enkele weken na de geboorte last van rode...
Ons jongste zoontje Hervé kreeg enkele weken na de geboorte last van rode vlekken op z’n wangen. Naarmate hij ouder werd en startte bij de kinderopvang, werd zijn huidje schilferig en begon dit enorm te jeuken. Hij moest erg krabben tot bloedens toe, waardoor hij heel onderbroken sliep. Hij was ook erg vaak ziek (duidelijk veel meer dan onze oudste) en kreeg wekenlange nachtelijke hoestbuien na elke verkoudheid. Na consulten bij onze huisarts, allergologen, dermatologen en kinderartsen, merkten we amper verbetering op. De hormoonzalven, die we liever niet smeerden maar enkel gebruikten bij uiterste nood, bleken na een tijd ‘uitgewerkt’. We gingen zelf op zoek naar andere opties en we volgden instinctief verschillende diëten en gaven hem een kuur probiotica. Dat laatste leek eindelijk de ergste ontsteking weg te halen van z’n wangen. Het idee dat het dus in zijn darmflora te zoeken was, werd hierbij bevestigd. Hierdoor kwam ik na een zoektocht uit bij Laura en had meteen vertrouwen in haar aanpak. Gesteund met duidelijk laboratorisch onderzoek van de stoelgang, maakte ze een persoonlijk plan op voor Hervé. Na enkele weken stuurde ze bij op basis van zijn vooruitgang. Er kwam al snel verandering in z’n huid én gezondheid. Het (nachtelijk) hoesten is intussen voorbij, hij slaapt door, is veel vrolijker, ontwikkelt plots in een razendsnel tempo, hij is veel minder ziek én z’n huid sterkte langzaam maar zeker aan. Op dit moment is hij eczeemvrij en had hiervoor geen medicinale zalven nodig, enkel de adviezen van Laura. We zijn Laura zo ontzettend dankbaar voor haar hulp. Na twee jaar zoeken is er een eindelijk een gevoel van opluchting. Het feit dat Laura grondig aan de slag gaat en heel persoonlijk werkt vanuit een passie voor haar vak, is werkelijk een grote meerwaarde. Bedankt!

Eline

4 jaar (Eczeem)

Eline was 6 weken oud toen ze haar eerste eczeemplekjes kreeg. Bij het...
Eline was 6 weken oud toen ze haar eerste eczeemplekjes kreeg. Bij het consultatiebureau gaven ze het advies om een vette crème te smeren. Na smeren en smeren werd het eczeem alleen maar erger. Toen ze een half jaar was kreeg ze hier lichte astma bij. We kwamen onder behandeling in het ziekenhuis bij de eczeemarts. Met volle vertrouwen gingen we het traject in. Het schema voor hormoonzalf en lanette-vaseline. Smeren, smeren en smeren. Het hielp tot we stopten met de hormoonzalf, want het schema was afgelopen… Het kwam meteen na een paar dagen terug… Paar maanden verder, terug naar de arts, we kregen een hogere hormoonzalf. Hierbij ontwikkelde Eline ook nog overgevoeligheden met allergieën, dit werd helaas nooit serieus genomen en haar eczeem had niks met voeding te maken, daar mochten we ook niet over beginnen. Op een gegeven moment was het zo erg dat iedere dag haar bedje onder het bloed zat en de wonden intens waren. Eline is hier inmiddels 3,5 jaar. Al 3,5 jaar waren wij “gewend” aan haar kapotte huidje en was er maar geen oplossing. Na een post van Topfitsuikervrij op Instagram, kwamen we Laura tegen. Op dit moment waren wij zo hopeloos en hadden we er letterlijk alles voor over om een “normale” huid te zien bij ons mupke zonder iedere dag het bed vol bloed te zien van het krabben. Na een berichtje gestuurd te hebben naar Laura, ging het allemaal vrij snel! We hadden eerst een intake en we voelden ons meteen vertrouwd bij Laura. Een warm en vertrouwd gevoel. Laura gaf meteen aan om urine en ontlasting te onderzoeken. Het eerste wat ik dacht was “nog nooit in 3,5 jaar tijd heeft iemand hierom gevraagd”. Hieruit kwam dat Eline een te hoge candida belasting had. We moesten beginnen met een dieet en supplementen. Dit was wel even wennen in het begin, want geen (toegevoegde) suikers en geen gluten bij een kind van 3,5 jaar die dit gewend was. “Good luck” dachten we. We dachten ook dat we onze kinderen niet veel suikers gaven. Maar na een reality check zijn we hier flink van geschrokken! Het was in het begin lastig om een draai te vinden, maar al snel merkten we verschil wat we in 3,5 jaar nog nooit hadden gezien. Eline is inmiddels 4 jaar en zonder eczeem! We merken dat als ze te veel suiker binnenkrijgt (door bijvoorbeeld een feestje) het even opkomt. Maar na een weekje weer strikt in het gareel, is het weer weg. ZONDER HORMOONZALF! Wij zijn zo dankbaar dat Laura op ons pad kwam, maar vooral dat ze Eline heeft geholpen! Laura geeft meteen een vertrouwd en warm gevoel. Ze geeft ook meteen aan in de intake dat je er wel alles aan moet willen doen, want het zijn ook soms flinke veranderingen voor het hele gezin. Eline mocht geen suiker meer, dus eten we het allemaal niet meer. Dit doet zoveel met je lijf in positieve zin! Ze kijkt verder dan bepaalde artsen en kijkt ook naar jouw situatie. Voor vragen tussendoor kon ik altijd een berichtje sturen en we werden goed begeleid en geholpen! Laura maakt het verschil! Zonder hormoonzalven, maar puur natuur van je eczeem af! Door gezonde voeding en patronen te doorbreken! Wij zijn zo dankbaar dat we in een half jaar tijd meer hebben bereikt bij Laura, dan 3,5 jaar in het ziekenhuis bij de eczeemarts! Nogmaals duizendmaal dank!

Rosa

2 jaar (Eczeem)

Bij onze dochter Rosa (2 jaar) is eczeem geconstateerd. Het begon met een plekje...
Bij onze dochter Rosa (2 jaar) is eczeem geconstateerd. Het begon met een plekje op haar schouder wat langzaam groter werd. De grootste gezondheidswinst voor ons is dat we gezonder en bewuster eten en geen hormoonzalf smeren. Er was veel persoonlijke aandacht tijdens het traject, we konden altijd met vragen terecht en kregen een op maat gemaakt advies waarbij werd meegedacht met ons leefpatroon. We bevelen Laura aan omdat er resultaat is en de klachten met geduld en de juiste begeleiding echt minder zijn. We kijken uit naar de zomer waarbij Rosa een t-shirt zonder mouwen aan kan!

Suus

3 jaar (Constitutioneel eczeem & allergieën)

Suus had (zoals door de dokter omschreven) ernstig eczeem met regelmatige “uitbraken"...
Suus had (zoals door de dokter omschreven) ernstig eczeem met regelmatige “uitbraken”. Dit in combinatie met allergieën voor pinda, ei en noten. Suus heeft vanaf drie maanden oud hormoonzalf voorgeschreven gekregen, iets waar wij als ouders grote moeite mee hadden. Tijdens “uitbraken” was het advies om 7 dagen te smeren en dan per week een dag af te bouwen. Waarbij wij soms na zeven weken alweer bijna opnieuw met de hoge frequentie moesten smeren omdat haar eczeem dan weer verergerde. Gedurende het traject (en nu ook nog) bij Laura smeerden we nog sporadisch hormoonzalf, dit is op de momenten dat we echt geen andere mogelijkheid zien. Maar zelfs dan is dit met een maximum van 2 dagen waarna we al kunnen stoppen. Voor ons een onwijze winst. Naast het verminderen van de hormoonzalf hebben wij vooral een hele positieve ontwikkeling gezien bij Suus. Ze zit letterlijk beter in haar vel, ze is blijer, opener in contact maar ook konden wij haar zindelijk laten worden zonder dat zij zich openkrabde, hebben we meerdere dagen in de vakantie kunnen zwemmen, kunnen wij Suus onbezorgd twee keer per week in bad doen en kan zij kleding dragen waarbij haar armen/benen bloot zijn. En dat voor het eerst… en allemaal door de tussenkomst van Laura. Voor het traject van Laura hebben wij zowel medisch als alternatief geprobeerd om het te doorbreken. Dit zonder gewenst resultaat. Laura is vanaf het begin af aan eerlijk geweest over wat zij kon bieden. Ook voor haar was het een uitdaging. Gedurende haar betrokkenheid is Laura continu op zoek gegaan naar de onderliggende problemen. Dit in plaats van symptoombestrijding. Al gaandeweg kwam er een lichtpuntje en zagen wij de verandering. Laura heeft ons hierin begeleid door zich open te stellen, te informeren en vooral door te vragen. Wij zijn onwijs blij dat wij (via via) getipt zijn over Laura haar expertise. Wij gunnen ieder ander deze vorm van begeleiding en zorg, want het is echt gebleken dat er zoveel meer kan dan alleen het bestrijden van symptomen. We zijn onwijs blij met het resultaat en gunnen iedere andere ouder en kind dit. Want wie wil nou niet dat zijn kind zo onbezorgd als mogelijk op kan groeien? Laura, uit de grond van ons hart, bedankt!

Mikki

1,5 jaar (Eczeem)

Mikki had veel last van haar huid. Jeuk, bultjes, etc. Naast een onrustige huid leek...
Mikki had veel last van haar huid. Jeuk, bultjes, etc. Naast een onrustige huid leek ze ook last te hebben van haar darmen. Dit was terug te zien in haar ontlasting. Ook was Mikki veel aan het kwakkelen met haar gezondheid (veel ziek). We zijn nu 6 weken verder en Mikki heeft bijna geen klachten meer! Als er een huidirritatie lijkt op te komen, merkt ze er nauwelijks iets van. Ook haar ontlasting is vaster en ruikt minder heftig. In 6 weken tijd heeft ze nu 1 verkoudheid gehad i.p.v. iedere week. Wat Laura haar therapie uniek maakt is dat je op maat advies krijgt. Dus echt gericht op mijn dochter en wat mijn dochter nodig heeft. Ik gun het niemand om een ongelukkig kind te hebben met veel jeuk en verdriet. Het verbaasde me hoeveel invloed voeding heeft en hoe snel we resultaat zagen.