WAAROM MIJN AANPAK WERKT!

(I’ve) been there, done that. De weg die jij de afgelopen jaren hebt gelopen ken ik als geen ander. De miskopen. Probeersels. Adviezen van anderen. Hoop. Wanhoop. Moedeloosheid. Net als jij, ben ik ze onderweg ook tegengekomen. Tot ik kennismaakte met orthomoleculaire therapie. Het heeft niet alleen mijn huid veranderd. Maar mijn leven. Als je benieuwd bent naar mijn persoonlijke zoektocht, klik dan hier. Als je meer wilt weten over mijn praktijk, blijf dan op deze pagina.

HERKENBAAR?

Eerst even kort over “orthomoleculaire therapie”. Waarschijnlijk zegt het jou niet zo veel. Daar ben je niet de enige in. En weet je. Dat is ook eigenlijk helemaal niet belangrijk. Het gaat erom dat we gaan uitzoeken wat de oorzaak is van jouw klachten zodat we deze bij de bron kunnen aanpakken en deze ook echt verbeteren. Toch?

Dat is dus ook precies wat we in de praktijk gaan doen! Op zoek naar de oorzaak van jouw klachten.

Anders dan in het reguliere circuit (de dokter of het ziekenhuis) bekijk ik de oorzaak van jouw klachten niet alleen door een wetenschappelijke bril. Ik kijk verder. Wie ben jij? Wat drijft jou? Hoe ziet je leven eruit? Op welke leeftijd kreeg je de eerste klachten? Wat heb je al allemaal zelf gedaan? En nog belangrijker hoe heb je dat gedaan?

Als we iedere steen hebben omgedraaid kunnen we gaan bouwen. Aan de oplossing. Een stralende huid, rustige darmen en hormonen die in het gareel blijven.

50% van de oplossing krijg je van mij. In de vorm van een persoonlijk adviesbehandelplan waarin je voeding-, leefstijl- en suppletieadviezen vindt. En die andere 50%? Die komt van jou! Jij moet het plan namelijk gaan uitvoeren. Je mindset veranderen. Je voeding aanpassen. Je supplementen trouw innemen. Jouw herstel valt en staat met jouw inzet en doorzettingsvermogen. Elke. Dag. Opnieuw.

Ik heb er 20 jaar over gedaan om tot mijn oplossing te komen. Niet omdat ik geen doorzetter ben. Maar omdat ik de juiste tools niet had. Die heb ik nu wel! En kan ik eindelijk met jou delen. Want ik gun het jou ook. Wat het aanpassen van mijn leefstijl met mij heeft gedaan. En nog steeds doet. Het gevoel dat ik krijg wanneer ik in de spiegel kijk. Geen stress.

BEN JIJ NU ECHT KLAAR OM TE VERANDEREN?
Alleen als je hier volmondig “JA”! op kunt antwoorden plan ik graag een adviesgesprek met je in. Om kennis te maken, jouw wensen te bespreken en over te gaan tot actie!
DEZE TEVREDEN CLIENTEN GINGEN JE VOOR

Noortje

(Acne)

Afgelopen juni 2020 ben ik voor het eerst in Laura’s praktijk geweest. Al vijf jaar...
Afgelopen juni 2020 ben ik voor het eerst in Laura’s praktijk geweest. Al vijf jaar lang had ik last van acne over mijn gehele gezicht. Na een aantal maanden waarin ik een streng voedingsschema volgde en ik de juiste supplementen slikte, zag ik mijn gezicht langzaam veranderen. Ik blijf gevoelig voor Acne, maar het is zo fijn om te zien dat mijn huid nu in balans is. Dat maakt voor mij Laura Rebel ook zo uniek. Er worden geen wondermiddeltjes aan je voorgeschreven waarmee je huidprobleem opeens verdwijnt, maar je wordt eigenlijk getraind om je huid te leren kennen. Wat heeft je huid nodig en hoe kan ik mijn huid daarin ondersteunen? En wanneer je dat begrijpt, voel je je opeens zo zelfverzekerd. Ik zal Laura Rebel dan ook aan iedereen aanraden. Het maakt je wijzer en sterker.

Stephan

Stephan (Eczeem / PDS)

Ik ben bij Laura terecht gekomen via social media nog voordat ik...
Ik ben bij Laura terecht gekomen via social media nog voordat ik acute problemen ervaarde. Heel toevallig dus of misschien wel meant to be. Ik heb uiteindelijk bij Laura aan de bel getrokken toen ik enorm veel uitslag had op mijn handen en het alsmaar erger werd. Door de sessies met Laura ben ik veel kritischer gaan kijken naar wat ik in mijn lichaam stop en heb ik mij intensiever bezig gehouden met kennis opdoen over gezond leven. Hierdoor ben ik ook dagelijks gaan vasten. Laura heeft een hele fijne aanpak. Ze is recht doorzee, vertelt heel duidelijk wat je nodig hebt en hoe je het moet gebruiken en ze vertelt ook heel duidelijk waar je, qua voeding, vandaan moet blijven. Langzaam maar zeker zag ik dat mijn handen minder uitslag en irritatie vertoonden. En ik merkte dat mijn, meestal verstopte sinussen en benauwdheid afnam. Daarnaast merkte ik dat ik meer energie had en dat mijn energie veel helderder en kalmer was. Wat mij vertrouwen gaf in de aanpak van Laura was omdat zij zelf met huiduitdagingen heeft gekampt en zelf, door middel van scholing en het opdoen van kennis en ervaring, haar huid heeft hersteld. Ik zou Laura aanraden bij iedereen die last heeft van; huidirritaties, hormonale disbalans, darmklachten, benauwdheid, langdurig verstopte sinussen en energieke disbalans. Want grote kans dat dit komt door niet optimale voeding en een disbalans in je macro en vooral micro nutriënten. Want Laura weet hier enorm veel van en met het volgen van haar begeleiding is er een grote kans dat je er verlichting in vindt of het zelfs geneest.

Herve

2 jaar (Eczeem)

Ons jongste zoontje Hervé kreeg enkele weken na de geboorte last van rode...
Ons jongste zoontje Hervé kreeg enkele weken na de geboorte last van rode vlekken op z’n wangen. Naarmate hij ouder werd en startte bij de kinderopvang, werd zijn huidje schilferig en begon dit enorm te jeuken. Hij moest erg krabben tot bloedens toe, waardoor hij heel onderbroken sliep. Hij was ook erg vaak ziek (duidelijk veel meer dan onze oudste) en kreeg wekenlange nachtelijke hoestbuien na elke verkoudheid. Na consulten bij onze huisarts, allergologen, dermatologen en kinderartsen, merkten we amper verbetering op. De hormoonzalven, die we liever niet smeerden maar enkel gebruikten bij uiterste nood, bleken na een tijd ‘uitgewerkt’. We gingen zelf op zoek naar andere opties en we volgden instinctief verschillende diëten en gaven hem een kuur probiotica. Dat laatste leek eindelijk de ergste ontsteking weg te halen van z’n wangen. Het idee dat het dus in zijn darmflora te zoeken was, werd hierbij bevestigd. Hierdoor kwam ik na een zoektocht uit bij Laura en had meteen vertrouwen in haar aanpak. Gesteund met duidelijk laboratorisch onderzoek van de stoelgang, maakte ze een persoonlijk plan op voor Hervé. Na enkele weken stuurde ze bij op basis van zijn vooruitgang. Er kwam al snel verandering in z’n huid én gezondheid. Het (nachtelijk) hoesten is intussen voorbij, hij slaapt door, is veel vrolijker, ontwikkelt plots in een razendsnel tempo, hij is veel minder ziek én z’n huid sterkte langzaam maar zeker aan. Op dit moment is hij eczeemvrij en had hiervoor geen medicinale zalven nodig, enkel de adviezen van Laura. We zijn Laura zo ontzettend dankbaar voor haar hulp. Na twee jaar zoeken is er een eindelijk een gevoel van opluchting. Het feit dat Laura grondig aan de slag gaat en heel persoonlijk werkt vanuit een passie voor haar vak, is werkelijk een grote meerwaarde. Bedankt!
Dumphy
Lees verder
Ik had Healthy Rebel als tip doorgekregen van een kennis. Eerlijk gezegd dacht ik, daar gaan we weer, heb alles al geprobeerd, waarom zou dit wel helpen? Ik besloot om toch te gaan, al had ik geen verwachtingen...
Noortje
Lees verder
Afgelopen juni 2020 ben ik voor het eerst in Laura’s praktijk geweest. Al vijf jaar lang had ik last van Acne over mijn gehele gezicht. Na een aantal maanden waarin ik een streng voedingsschema volgde en ik de juiste...
Lisanne
Lees verder
Ik loop al vanaf mijn 12de met darmklachten en ben hier meerdere malen voor bij de huisarts geweest. Helaas kreeg ik altijd te horen het is PDS en leer er maar mee leven. Bij mij werden de pijnaanvallen steeds erger...
Vorige
Volgende