WERK MET MIJ

Ik geloof dat ieder mens en dus ook ieder huid-, darm-, of hormoonprobleem anders is. Daarom werk ik niet met “standaard” adviezen en kun je bij mij een Rebelse aanpak verwachten. Afgestemd op jou. Niet op het gemiddelde. Jij en jouw klachten verdienen namelijk aandacht, uitzoekwerk en begeleiding. Zodat we ze bij de oorzaak aanpakken en jij je klachten oplost in plaats van symptomen bestrijdt. Want met dat bestrijden van die symptomen ben je denk ik al meer dan klaar… Toch?
SKINPROVEMENT PROGRAMMA (4 MAANDEN)
Wanneer jij een huidprobleem hebt is dit the only option. Huidproblemen zijn ingewikkeld om op te lossen, we hebben veel informatie nodig (laboratoriumonderzoek) en we zullen stapsgewijs moeten toewerken naar huidverbetering. Dat kost tijd, tussentijdse bijsturing en commitment (van jou en mij). Ook wanneer je last hebt van chronische (hevige) darmklachten pas je perfect in dit programma.
KIDS E(X)CZEEM PROGRAMMA (6 MAANDEN)

Voor baby’s, kinderen en jongvolwassenen (tot 18 jaar) hebben we een speciaal programma waarin we met behulp van laboratoriumonderzoek, tussentijdse consulten en een online academy, stapsgewijs toewerken naar het verminderen van het eczeem. Ook kinderen en jongvolwassenen met chronische darmklachten, acne of psoriasis, passen perfect in dit programma.

DEZE TEVREDEN CLIENTEN GINGEN JE VOOR
Dumphy
Lees verder
Ik had Healthy Rebel als tip doorgekregen van een kennis. Eerlijk gezegd dacht ik, daar gaan we weer, heb alles al geprobeerd, waarom zou dit wel helpen? Ik besloot om toch te gaan, al had ik geen verwachtingen...
Noortje
Lees verder
Afgelopen juni 2020 ben ik voor het eerst in Laura’s praktijk geweest. Al vijf jaar lang had ik last van Acne over mijn gehele gezicht. Na een aantal maanden waarin ik een streng voedingsschema volgde en ik de juiste...
Lisanne
Lees verder
Ik loop al vanaf mijn 12de met darmklachten en ben hier meerdere malen voor bij de huisarts geweest. Helaas kreeg ik altijd te horen het is PDS en leer er maar mee leven. Bij mij werden de pijnaanvallen steeds erger...
Vorige
Volgende
DEZE TEVREDEN CLIENTEN GINGEN JE VOOR

Noortje

(Acne)

Afgelopen juni 2020 ben ik voor het eerst in Laura’s praktijk geweest. Al vijf jaar...
Afgelopen juni 2020 ben ik voor het eerst in Laura’s praktijk geweest. Al vijf jaar lang had ik last van acne over mijn gehele gezicht. Na een aantal maanden waarin ik een streng voedingsschema volgde en ik de juiste supplementen slikte, zag ik mijn gezicht langzaam veranderen. Ik blijf gevoelig voor Acne, maar het is zo fijn om te zien dat mijn huid nu in balans is. Dat maakt voor mij Laura Rebel ook zo uniek. Er worden geen wondermiddeltjes aan je voorgeschreven waarmee je huidprobleem opeens verdwijnt, maar je wordt eigenlijk getraind om je huid te leren kennen. Wat heeft je huid nodig en hoe kan ik mijn huid daarin ondersteunen? En wanneer je dat begrijpt, voel je je opeens zo zelfverzekerd. Ik zal Laura Rebel dan ook aan iedereen aanraden. Het maakt je wijzer en sterker.

Stephan

Stephan (Eczeem / PDS)

Ik ben bij Laura terecht gekomen via social media nog voordat ik...
Ik ben bij Laura terecht gekomen via social media nog voordat ik acute problemen ervaarde. Heel toevallig dus of misschien wel meant to be. Ik heb uiteindelijk bij Laura aan de bel getrokken toen ik enorm veel uitslag had op mijn handen en het alsmaar erger werd. Door de sessies met Laura ben ik veel kritischer gaan kijken naar wat ik in mijn lichaam stop en heb ik mij intensiever bezig gehouden met kennis opdoen over gezond leven. Hierdoor ben ik ook dagelijks gaan vasten. Laura heeft een hele fijne aanpak. Ze is recht doorzee, vertelt heel duidelijk wat je nodig hebt en hoe je het moet gebruiken en ze vertelt ook heel duidelijk waar je, qua voeding, vandaan moet blijven. Langzaam maar zeker zag ik dat mijn handen minder uitslag en irritatie vertoonden. En ik merkte dat mijn, meestal verstopte sinussen en benauwdheid afnam. Daarnaast merkte ik dat ik meer energie had en dat mijn energie veel helderder en kalmer was. Wat mij vertrouwen gaf in de aanpak van Laura was omdat zij zelf met huiduitdagingen heeft gekampt en zelf, door middel van scholing en het opdoen van kennis en ervaring, haar huid heeft hersteld. Ik zou Laura aanraden bij iedereen die last heeft van; huidirritaties, hormonale disbalans, darmklachten, benauwdheid, langdurig verstopte sinussen en energieke disbalans. Want grote kans dat dit komt door niet optimale voeding en een disbalans in je macro en vooral micro nutriënten. Want Laura weet hier enorm veel van en met het volgen van haar begeleiding is er een grote kans dat je er verlichting in vindt of het zelfs geneest.

Herve

2 jaar (Eczeem)

Ons jongste zoontje Hervé kreeg enkele weken na de geboorte last van rode...
Ons jongste zoontje Hervé kreeg enkele weken na de geboorte last van rode vlekken op z’n wangen. Naarmate hij ouder werd en startte bij de kinderopvang, werd zijn huidje schilferig en begon dit enorm te jeuken. Hij moest erg krabben tot bloedens toe, waardoor hij heel onderbroken sliep. Hij was ook erg vaak ziek (duidelijk veel meer dan onze oudste) en kreeg wekenlange nachtelijke hoestbuien na elke verkoudheid. Na consulten bij onze huisarts, allergologen, dermatologen en kinderartsen, merkten we amper verbetering op. De hormoonzalven, die we liever niet smeerden maar enkel gebruikten bij uiterste nood, bleken na een tijd ‘uitgewerkt’. We gingen zelf op zoek naar andere opties en we volgden instinctief verschillende diëten en gaven hem een kuur probiotica. Dat laatste leek eindelijk de ergste ontsteking weg te halen van z’n wangen. Het idee dat het dus in zijn darmflora te zoeken was, werd hierbij bevestigd. Hierdoor kwam ik na een zoektocht uit bij Laura en had meteen vertrouwen in haar aanpak. Gesteund met duidelijk laboratorisch onderzoek van de stoelgang, maakte ze een persoonlijk plan op voor Hervé. Na enkele weken stuurde ze bij op basis van zijn vooruitgang. Er kwam al snel verandering in z’n huid én gezondheid. Het (nachtelijk) hoesten is intussen voorbij, hij slaapt door, is veel vrolijker, ontwikkelt plots in een razendsnel tempo, hij is veel minder ziek én z’n huid sterkte langzaam maar zeker aan. Op dit moment is hij eczeemvrij en had hiervoor geen medicinale zalven nodig, enkel de adviezen van Laura. We zijn Laura zo ontzettend dankbaar voor haar hulp. Na twee jaar zoeken is er een eindelijk een gevoel van opluchting. Het feit dat Laura grondig aan de slag gaat en heel persoonlijk werkt vanuit een passie voor haar vak, is werkelijk een grote meerwaarde. Bedankt!
Dumphy
Lees verder
Ik had Healthy Rebel als tip doorgekregen van een kennis. Eerlijk gezegd dacht ik, daar gaan we weer, heb alles al geprobeerd, waarom zou dit wel helpen? Ik besloot om toch te gaan, al had ik geen verwachtingen...
Noortje
Lees verder
Afgelopen juni 2020 ben ik voor het eerst in Laura’s praktijk geweest. Al vijf jaar lang had ik last van Acne over mijn gehele gezicht. Na een aantal maanden waarin ik een streng voedingsschema volgde en ik de juiste...
Lisanne
Lees verder
Ik loop al vanaf mijn 12de met darmklachten en ben hier meerdere malen voor bij de huisarts geweest. Helaas kreeg ik altijd te horen het is PDS en leer er maar mee leven. Bij mij werden de pijnaanvallen steeds erger...
Vorige
Volgende